Lukáš3 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Někdo ladí řemínek k cifru... já ladím ciferník k řemenům, které mám doma
Lukáš3 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 10 minutami, špelda66 napsal: Racing ne Jo a barevně sedí moc hezky
mustardSauce Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Po dvou letech jsem je vytáhl z hodinkovnice, že jim dám znovu šanci, ale fliegery nebudou pro mě. Asi se s nimi zkusím rozloučit.
špelda66 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Před hodinou, mustardSauce napsal: Po dvou letech jsem je vytáhl z hodinkovnice, že jim dám znovu šanci, ale fliegery nebudou pro mě. Asi se s nimi zkusím rozloučit. Zkus to 1
PickyR Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Výhoda dobrejch oblekovek je to, že vás nutí vytáhnout oblek co nejčastěji, ať si je taky jednou za čas užijete 2 1
Corvus corone corone Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Podle času a poloprázdného sálu to vypadá, že skončila první půlka, resp. celý koncert a dechaři už sedí U Rudolfina .
PickyR Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února před 4 minutami, Corvus corone corone napsal: Podle času a poloprázdného sálu to vypadá, že skončila první půlka, resp. celý koncert a dechaři už sedí U Rudolfina . Fotil jsem pár minut před začátkem druhý půlky, spousta lidí ještě stála někde se skleničkou no 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se