Axel Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 2 minutami, AKUC napsal: skvelá fotka a nedocenené hodinky ... Moje řeč a děkuju, 1
Lukáš3 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února V ONYXu jim udělali krásný antireflex a je to hodně znát jsem nadšený 1 1
Salamaster Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 8 hodinami, horskjan napsal: Nádhernej ciferník 1
horskjan Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 14 hodinami, Salamaster napsal: Nádhernej ciferník Díky. A jo, je to tak. Naživo ale ještě mnohem lepší...
Kid_A Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 23 minutami, Campino napsal: Nemocnicna nedela Drz sa!!! 1
Balthus Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Zase nějaké výměny, tak se kochám a nevím, co na ruku dřív 1
maruška Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 2 hodinami, horskjan napsal: Ranní káva musí být ️️ Mám ráda Tvoje fotečkyÚplně mne hřejí u srdce a ten pohled do dálky mne vrací do dětství k babičce do Kozova u Bouzova
childe Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) I když na ruce švýcary i tak fandim "zejména mým milím Čechům" ... to jako našim Upraveno 9. února uživatelem childe
Kid_A Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 18 hodinami, Lukáš3 napsal: V ONYXu jim udělali krásný antireflex a je to hodně znát jsem nadšený Wow!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se