villain83 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 20 minutami, Josef01 napsal: Nová akvizice Tomuhle se žádná keramika nikdy nevyrovná. 1 2
Campino Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 42 minutami, Josef01 napsal: Nová akvizice Sú superaj keď nechcem byť zlý, mne sa na Pepsi bez ohľadu na materiál lunety, nepáči odtieň červenej, nemôžem si pomôcť..kúpil som preto Tudor Gmt, je to síce náhražka, ale tam tú červenú za mňa trafili parádne. Ale jaždý to máme inak. Takže gratulácia a užívaj
Pozorovatel Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Cítím, že dneska bude příjemný den i večer. Jsem na Slovensku a první dotaz zněl, co pijeme 1 1
nazdarhodiny Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Krasny slunecny dencsem Uz jsem mel parkrat chut je poslat dal, ale jak je dam na ruku, je to pryc. Velky jak prase, ale i na mem divcim zapesti to celkem ujde. 2
Josef01 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 3 hodinami, villain83 napsal: Tomuhle se žádná keramika nikdy nevyrovná. Díky je to tak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se