Klub300 Odesláno středa v 09:39 Nahlásit Odesláno středa v 09:39 Kancelářské zátiší před obědem 12 1 2
Tomak Odesláno středa v 10:28 Nahlásit Odesláno středa v 10:28 Venčení v obleku a s téměř oblekovkama 3 2
Vit Odesláno středa v 10:31 Nahlásit Odesláno středa v 10:31 před 2 minutami, Tomak napsal: Venčení v obleku a s téměř oblekovkama Jsou parádní, nepřemýšlel jsi o modrém řemenu? (chápu, že máš asi černé boty a opasek)
Tomak Odesláno středa v 10:47 Nahlásit Odesláno středa v 10:47 (upraveno) před 28 minutami, Vit napsal: Jsou parádní, nepřemýšlel jsi o modrém řemenu? (chápu, že máš asi černé boty a opasek) Díky, pásek je modrý resp. hodně tmavě modrý. Myslím, že se k nim hodí, navíc u hodinek vnitřní horní hrana nožek končí ostrou špičkou, což vyžaduje u stěžejek docela vysoký pásek (jako tento origo), aby to nevadilo. A podobně modrou mám pracovní tašku. Opasek pak už mám v různých barvách sladěný pouze k botám. Upraveno středa v 11:02 uživatelem Tomak 5
Dafit Odesláno středa v 12:36 Nahlásit Odesláno středa v 12:36 To pouzdro z oystersteel asi nebude ale chtěly sportovat a zahradničit taky, tak to mají.. 4 1
Vit Odesláno středa v 14:55 Nahlásit Odesláno středa v 14:55 před 4 hodinami, Tomak napsal: Díky, pásek je modrý resp. hodně tmavě modrý. Myslím, že se k nim hodí, navíc u hodinek vnitřní horní hrana nožek končí ostrou špičkou, což vyžaduje u stěžejek docela vysoký pásek (jako tento origo), aby to nevadilo. A podobně modrou mám pracovní tašku. Opasek pak už mám v různých barvách sladěný pouze k botám. Super, díky za info.
Vladino125 Odesláno středa v 15:03 Nahlásit Odesláno středa v 15:03 Vcerajsie stretnutie s kolegom @Ivanhoe34 ktory zhotovil krasne fotky 9 1 3
nazdarhodiny Odesláno středa v 16:33 Nahlásit Odesláno středa v 16:33 (upraveno) i dnes Upraveno středa v 16:42 uživatelem nazdarhodiny 1 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se