mlsoun1 Odesláno středa v 07:23 Nahlásit Odesláno středa v 07:23 před 44 minutami, Kupa54 napsal: Dobré ráno. Už si konečně užíváš zaslouženého důchodku?
Kid_A Odesláno středa v 07:44 Nahlásit Odesláno středa v 07:44 před 1 hodinou, Vit napsal: Gratulace!!! Já to mám dnes, musím to také zapít. Krasna prace Vite!!!! Oslav to treeba nejakyma APckama, uz ses prece velkej chlap:)))
Kid_A Odesláno středa v 07:47 Nahlásit Odesláno středa v 07:47 před 46 minutami, Rybiz napsal: dobre rano! Latté
mlsoun1 Odesláno středa v 10:43 Nahlásit Odesláno středa v 10:43 před 4 hodinami, Tomak napsal: Toto je luxus
kaktusář Odesláno středa v 11:35 Nahlásit Odesláno středa v 11:35 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Psal mi kolega,že je měl do kanceláře No je to pech,ale zase pokud by jsi byl sebeopatrnější a pořád myslel jak je před něčím ochránit,tak by to mohlo dopadnout hůř.Pokud u Tebe vydrží,tak třeba jednou budou s příběhem jsou maličké no... ale zas je to esteticko-kompoziční krása... tvar pouzdra, skla, všechno ladí naprosto ideálně... takže si je chci nechat, i kdyz je skoro nenosím...
Kupa54 Odesláno středa v 11:35 Nahlásit Odesláno středa v 11:35 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Už si konečně užíváš zaslouženého důchodku? Užívám, ale v práci Musím taky mezi lidi, abych samou radostí nezblbnul. 1
mlsoun1 Odesláno středa v 11:38 Nahlásit Odesláno středa v 11:38 Právě teď, kaktusář napsal: jsou maličké no... ale zas je to esteticko-kompoziční krása... tvar pouzdra, skla, všechno ladí naprosto ideálně... takže si je chci nechat, i kdyz je skoro nenosím... Přesně jak to píšeš.Zase by jsi je mohl mít na neděli.Čistě na mši 1
mlsoun1 Odesláno středa v 11:40 Nahlásit Odesláno středa v 11:40 před 3 minutami, Kupa54 napsal: Užívám, ale v práci Musím taky mezi lidi, abych samou radostí nezblbnul. Ještě pořád makáš?Pejska a milenku v Praze a uživat si vše plnými doušky 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se