Micey Odesláno středa v 16:02 Nahlásit Odesláno středa v 16:02 (upraveno) před 2 hodinami, kaktusář napsal: ein tausend antonka.. Juu, ty sou po mne myslim.. kdysi sem je koupil na ch24, pak je mel myslim kuncak, pak si prosly chrono-cesticku:) Ale byly supr, plnohodnotny chrono v malym pouzdre, pekny hodinky. Ikdyz ted koukam na ten naramek.. to budou dost mozna jiny:) Jinak ja Oris. Upraveno středa v 16:05 uživatelem Micey 5
kaktusář Odesláno středa v 16:34 Nahlásit Odesláno středa v 16:34 před 30 minutami, Micey napsal: Juu, ty sou po mne myslim.. kdysi sem je koupil na ch24, pak je mel myslim kuncak, pak si prosly chrono-cesticku:) Ale byly supr, plnohodnotny chrono v malym pouzdre, pekny hodinky. Ikdyz ted koukam na ten naramek.. to budou dost mozna jiny:) Jinak ja Oris. ja mam orig naramek schovanej, nema mikroregulaci...takze to treba budou ony
kopis Odesláno středa v 19:58 Nahlásit Odesláno středa v 19:58 před 2 hodinami, ouskavl napsal: Tenhle hadrák naták mám rád. To je úplně parádní kombinace
Vit Odesláno včera v 05:54 Nahlásit Odesláno včera v 05:54 (upraveno) před 23 hodinami, mlsoun1 napsal: Gratuluji mladíku Díky staříku. před 22 hodinami, Kid_A napsal: Krasna prace Vite!!!! Oslav to treeba nejakyma APckama, uz ses prece velkej chlap:))) Děkuju Jirko. před 14 hodinami, edas napsal: Takže "na zdraví" a ať nám to tiká Díky Edo. --------------------------------------- Připravit, pozor, ... LÜM-TEC B19 Upraveno včera v 05:57 uživatelem Vit
mlsoun1 Odesláno včera v 07:36 Nahlásit Odesláno včera v 07:36 před 1 minutou, Kupa54 napsal: Bodré podoledne I Tobě mladíku.Kdysi jsem byl z těchto hodinek unešen a moc jsem po nich toužil.Ale znáš to,byly pořád na pořadu dne různé Breitlingy.Po sléze jsem mírně ochladl a jeden pořád vymýšlí,jestli je koupit či nikoliv.Když už po nich přímo šaháš,tak kolega nabídne GS,do kterých jsem se kvůli místnímu faráři @kaktusářzamiloval.Tak zase nic.Ale našťěstí je vlastní kamarád Pavel a postuje jejich foto a vlastně krásu tohoto kousku a zjišťuji,že mi i toto stačí.Tak Ti moc děkuji kamaráde 1 1
mlsoun1 Odesláno včera v 07:37 Nahlásit Odesláno včera v 07:37 před 7 minutami, Ondrej71 napsal: LLD 39 Tak on vymění Expy za Longines,to je divný.Sluší Ti Ondřeji
Ondrej71 Odesláno včera v 07:40 Nahlásit Odesláno včera v 07:40 Nevyměnil, tyhle už mám dlouho. Namísto Expů přišlo něco jiného
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se