mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 1 hodinou, kaktusář napsal: d. harveyanum stále kvete.. To je nádhera,samo i hodinky.Certiny se mi líbi a vlastně nikdy jsem je nevlastnil.Ten nato strap jim sekne. 1
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 13 minutami, Vit napsal: LÜM-TEC B19 Detaily Ti jdou dobřeUž se těším až ponosíš GS a pěkně je nafotíš
Vit Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Detaily Ti jdou dobřeUž se těším až ponosíš GS a pěkně je nafotíš Děkuju. Nafotím je moc rád. Upraveno 6. června uživatelem Vit
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 1 minutou, Vit napsal: Děkuju. Nafotím je moc rád. Není za co, mistřeNedávno mi poslal do mejlu foto svých GS,kolega @childe a moc se mi líbí.Nádherně je má nafocené.Nejsem si jist,že bych toto dal.Věřím,že ty různé úhly indexů a ruček zvládněš určitě nafotit bravurně. 1
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června LHC dolů a nasadil jsem prcky a už se i počasí začíná lepšit 4
kaktusář Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: To je nádhera,samo i hodinky.Certiny se mi líbi a vlastně nikdy jsem je nevlastnil.Ten nato strap jim sekne. děkuji, nejsou tak šik jako LHC, ale zas jsou o něco líp čitelné... přesnost je stejná.. je to takovej tank, kterej neomrzí, protože ničím nevystupuje z řady, ale to je pro mě zároveň výhoda.. číší z nich spolehlivost a odolnost.. ideál do přírody Upraveno 6. června uživatelem kaktusář
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 2 minutami, kaktusář napsal: děkuji, nejsou tak šik jako LHC, ale zas jsou o něco líp čitelné... přesnost je stejná.. je to takovej tank, kterej neomrzí, protože ničím nevystupuje z řady, ale to je pro mě zároveň výhoda.. číší z nich spolehlivost a odolnost.. ideál do přírody A Vysočina je nádherná,takže je plno míst které s tímto nástrojem budou doprovázet Tvoji maličkost 1
Vit Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Není za co, mistřeNedávno mi poslal do mejlu foto svých GS,kolega @childe a moc se mi líbí.Nádherně je má nafocené.Nejsem si jist,že bych toto dal.Věřím,že ty různé úhly indexů a ruček zvládněš určitě nafotit bravurně. Děkuju.
kuncák7 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Dnes dovolená ( sice v Litkach v nemocnici, ale dovolená) a tak můj největší "odvaz".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se