Ivanhoe34 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 15 hodinami, prischera napsal: @Ivanhoe34 Dokonce přímo tyhle, převzal jsem od Matouše štafetu Su perfektne, ja som si to aj tak potichu myslel lebo spominal na videu ze ostavaju na fore co je skvele. Velmi dobra referencia, len to sem syp s fotkami Ja sa neviem vytesit z tychto mojich nemeckych strap monster univerzaliek, aktualne takto 4 1
Vit Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 1 minutou, orius napsal: Corumy Krása. Co rum? Ano jasně! 1
orius Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 10 minutami, Horhe napsal: Teď tady s nima budu chvíli strašit Tak ty jsou velkoparádnický!
Tommy_PP Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Longines LD39 a RR Ghost, potulkami po Chengdu, China 8 1
FantasticFabio Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Rok jsem je neměl na ruce….. takže … porocenarucejo je to dobrý , zatím -4s/ den a noc , zatím mě nic nenutí je sundat a vyměnit za jiný ….a to je dobře! 3
FantasticFabio Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 1 minutou, Dafit napsal: Včera jsem si byl zkoušet dáreček Pěkný fíldy, asi budou za vysvědčení,co?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se