pavel23 Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Jedná odpolední Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
AndyAaron Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Ručičky nehledejte, na čas máte telefon ale je to moc hezký Vyrazne rucky jsou pro amatery 7
Ivanhoe34 Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 trochu ranneho slniecka s nemeckymi katedralami... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
FantasticFabio Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 před 2 hodinami, raduzn1 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zaostřeno na nekonečno, nebo Ješted-ál ? 1
Tezafishing Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
FantasticFabio Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 před 1 minutou, Tezafishing napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Totisouale mimikry 1
AKUC Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 seiko ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
SUZUKIGSXR Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
childe Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Lukáš3 Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Vyrazne rucky jsou pro amatery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale tak na těch tvých ten čas ještě docela přečíst jde
FantasticFabio Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 před 33 minutami, Lukáš3 napsal: Ale tak na těch tvých ten čas ještě docela přečíst jde Jé kdyby mi řikali pane, já bych je taky uměl přečíst…. Mido s Powermaticem 80 GMT ….ty taky nutně potřebuju 1
Campino Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 (upraveno) Luminor white Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2025 uživatelem Campino 3
bobi Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Dopoledne jsem u nás konečně navštívil pobočku Bechyně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Harwey Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 před 22 minutami, bobi napsal: Dopoledne jsem u nás konečně navštívil pobočku Bechyně No tak ukaz:)
bobi Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Dal jsem si poladit rolby,abych pro ně nemusel do Phy,tak jsem si je nechal poslat sem k nám na pobočku. Toť vše.
bluman Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Rychlocvak za pochodu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
KOCKOPEES Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Nový přírůstek výměnou zde. 38mm na 20cm tlapě Pořízen origo tropic. Ten carbon řemen je dost ehm na hovno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Lukáš3 Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 před 3 hodinami, FantasticFabio napsal: Jé kdyby mi řikali pane, já bych je taky uměl přečíst…. Mido s Powermaticem 80 GMT ….ty taky nutně potřebuju Nepotřebuješ další GMT potřebuješ něco míň přehledného Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Radek124 Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2025 uživatelem Radek124 5
Tomak Odesláno 12. června 2025 Nahlásit Odesláno 12. června 2025 Podvečerní od vody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se