Lukáš3 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června (upraveno) před 5 hodinami, filltos napsal: Sem si říkal, že mi to něco připomíná https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-ghostly-spinnaker-fleuss-automatic-seconde-seconde-limited-edition/ jj já o ní nevěděl a minulý týden mi je ukázal kolega z FB skupiny... No podobný jsou hooodně, ale zároveň jiný... před 27 minutami, mlsoun1 napsal: To je zakázka pro nějakého duchaře? Nene jen pro mě pro radost me se hrozně líbilo to pouzdro. Mám ho už podruhé. tentokrát z titanu. A je fakt krásný a dobře udělaný. Na tom trojici extremně pohodlný... Jak jsem ty první prodal, chtěl jsem znovu a tenhle cifr, mi přijde moc zábavný. A ještě mám vyhlídnutou jednu varianta. Zvažuji další objednávku Upraveno 16. června uživatelem Lukáš3
prischera Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Co to je?To vypadá jak Calatrava Nakej japonskej microbrand, Kintoshi Kyoto. Vzal jsem je vymenou za ProPiloty a vlastne me celkem bavi. Minimalne na chvilku
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 17 minutami, prischera napsal: Nakej japonskej microbrand, Kintoshi Kyoto. Vzal jsem je vymenou za ProPiloty a vlastne me celkem bavi. Minimalne na chvilku Jsou moc pěkný
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 24 minutami, Lukáš3 napsal: jj já o ní nevěděl a minulý týden mi je ukázal kolega z FB skupiny... No podobný jsou hooodně, ale zároveň jiný... Nene jen pro mě pro radost me se hrozně líbilo to pouzdro. Mám ho už podruhé. tentokrát z titanu. A je fakt krásný a dobře udělaný. Na tom trojici extremně pohodlný... Jak jsem ty první prodal, chtěl jsem znovu a tenhle cifr, mi přijde moc zábavný. A ještě mám vyhlídnutou jednu varianta. Zvažuji další objednávku Taky se mi to moc líbí.Mám takový jeden dětský sen,ale nevím jestli by jsi do toho šelAle…
Lukáš3 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Právě teď, mlsoun1 napsal: Taky se mi to moc líbí.Mám takový jeden dětský sen,ale nevím jestli by jsi do toho šelAle… Povídej
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 3 minutami, Lukáš3 napsal: Povídej V SZ,tady by se mi smáli
FantasticFabio Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 8 minutami, mlsoun1 napsal: V SZ,tady by se mi smáli Ale nesmáli……. 1
bluman Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června 7 hours ago, kaktusář said: když uberu dílek, tak mně to tlačí, když přidám, tak se mi to při chůzi zarývá dolů do ruky a tlačí mě to. . U GS zvycajne mensi dielik nie je presna 1/2 velkeho, takze ked sa s tym trochu pohras da sa dlzka doladit celkom presne. Napr. 1 velky vymenis za 2 male alebo naopak 1
bluman Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Upgrade mojich grab&run bateriek na lietacku. Tieto (dufam) na vela rokov absolutne bez akehokolvek nastavovania, ci udrzby (solar, radio-control, vecny kalendar). 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se