ladvach Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami Vlaková Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Noname66 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami Dobré ráno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Noname66 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami před 9 hodinami, Filip eM napsal: 10 z 10ti Sibiřských psů, koupených v Polsku a žijících v Česku doporučuje érokyngy… pánička to fakt baví… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za mě nejhezčí Rolex! 3
Vit Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 2 hodinami, Noname66 napsal: Dobré ráno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Náhodou jsem narazil na pár ostřejších fotek: https://blog.helveti.cz/citizen-worldtime-at8238-84m-nakonec-si-je-zamilujete/ (snad je to ten tvů typ) ----------------------------------- Já LÜM-TEC V5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
mlsoun1 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Dobré ránko,tak dnes trhání pokračuje,tak jsem si vzal radeji sawce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
MC97 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Filip eM Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Venku se to kaboní.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
mlsoun1 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Právě teď, Filip eM napsal: Venku se to kaboní.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou krásné.Kdysi jsem je měl zapůjčené a dodnes jsem z nich unešen.Ale ta velikost je fakt moc moc malá 1
Filip eM Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Právě teď, mlsoun1 napsal: Jsou krásné.Kdysi jsem je měl zapůjčené a dodnes jsem z nich unešen.Ale ta velikost je fakt moc moc malá Co ztrácí do velikosti, to dohánějí na výšce 1
mlsoun1 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Právě teď, Filip eM napsal: Co ztrácí do velikosti, to dohánějí na výšce Je to takAle nic se nemění na tom,že jsou krásnéZvažoval jsem i ty monstery,ale tyto jsou hezčí hlavně skrze i ty indexy 1
Prochy68 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Filip eM Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Je to takAle nic se nemění na tom,že jsou krásnéZvažoval jsem i ty monstery,ale tyto jsou hezčí hlavně skrze i ty indexy Fakt se na ně hezky dívá... Jen je škoda, že mě dost zklamala ta jejich origo guma, možná lépe sedí na menší, nebo kulatější ruce... na origo gumě se mi sice líbí, ale pro mě naprosto nenositelné... Ještě se tím naučím otevírat vychlazený plzeňský.. a bude to OK
tikzot Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Kousek japonského Meteoritu✌INSEKI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
mlsoun1 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou před 3 minutami, Filip eM napsal: Fakt se na ně hezky dívá... Jen je škoda, že mě dost zklamala ta jejich origo guma, možná lépe sedí na menší, nebo kulatější ruce... na origo gumě se mi sice líbí, ale pro mě naprosto nenositelné... Ještě se tím naučím otevírat vychlazený plzeňský.. a bude to OK Tady to nepůjde otevřít,to není LHC první generace Tak ta gumka je na menší zápěstí,to máš recht,zapl jsem ji na poslední dírku Ale tato maličkost se dá vykompenzovat naštěstí
Kupa54 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
mlsoun1 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou před 4 minutami, Kupa54 napsal: Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V tomto počasí to jsou sluníčka 1
kaktusář Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou před 26 minutami, Filip eM napsal: Co ztrácí do velikosti, to dohánějí na výšce tydle jsou ještě lepší v poměru výška / velikost, ha ha (výška v porovnání s gs) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip eM Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou před 9 minutami, kaktusář napsal: tydle jsou ještě lepší v poměru výška / velikost, ha ha (výška v porovnání s gs) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji, vidím, že člověk nebude nikdy dost starý na to, aby přestal porovnávat velikost prohrál sem.. já to alespoň přiznám 3
nizkotucnytvaroh Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
nazdarhodiny Odesláno před 56 minutami Nahlásit Odesláno před 56 minutami i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se