mlsoun1 Odesláno středa v 07:18 Nahlásit Odesláno středa v 07:18 Tak nakonec se netrhalo,bo moje zubařka zde není a náhradní kolegyně netrhá a vše posílá do nemocnice.Jen dočištění a rentgenTak chuťovečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 3
Noname66 Odesláno středa v 07:27 Nahlásit Odesláno středa v 07:27 před 2 hodinami, Vit napsal: Náhodou jsem narazil na pár ostřejších fotek: https://blog.helveti.cz/citizen-worldtime-at8238-84m-nakonec-si-je-zamilujete/ (snad je to ten tvů typ) ----------------------------------- Já LÜM-TEC V5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jj, to jsou přesně ony (ještě se dělají v tmavě modré a bílé verzi). Ta recenze je naprosto přesná, nosí se neuvěřitelně pohodlně, ani nevíš, že je máš na ruce. Jednoznačně nejlepší hodinky, co jsem kdy měl, super každodenky... 1
Noname66 Odesláno středa v 07:34 Nahlásit Odesláno středa v 07:34 před 2 hodinami, Vit napsal: Náhodou jsem narazil na pár ostřejších fotek: https://blog.helveti.cz/citizen-worldtime-at8238-84m-nakonec-si-je-zamilujete/ (snad je to ten tvů typ) ----------------------------------- Já LÜM-TEC V5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A díky za odkaz na tu recenzi, nevěděl jsem o ní... 1
laroaz Odesláno středa v 07:39 Nahlásit Odesláno středa v 07:39 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
Tomak Odesláno středa v 08:17 Nahlásit Odesláno středa v 08:17 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
Vit Odesláno středa v 08:19 Nahlásit Odesláno středa v 08:19 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Jsou krásné.Kdysi jsem je měl zapůjčené a dodnes jsem z nich unešen.Ale ta velikost je fakt moc moc malá Zas tak malé nejsou, mají průměr 43,2 mm. ( https://blog.helveti.cz/mrazeny-tunak-aneb-seiko-prospex-srpg59k1-special-edition-save-the-ocean-tuna-antarctica ) Ale je to zkreslující, protože mají zakrslé nožky, masivní lunetu a relativně velké hodinové indexy. před 2 hodinami, Filip eM napsal: Co ztrácí do velikosti, to dohánějí na výšce Ano, ta výška díky válcovitému tvaru pouzdra dominuje. 4 2
Panchart Odesláno středa v 09:22 Nahlásit Odesláno středa v 09:22 Karety v práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
mlsoun1 Odesláno středa v 09:38 Nahlásit Odesláno středa v 09:38 Před hodinou, Vit napsal: Zas tak malé nejsou, mají průměr 43,2 mm. ( https://blog.helveti.cz/mrazeny-tunak-aneb-seiko-prospex-srpg59k1-special-edition-save-the-ocean-tuna-antarctica ) Ale je to zkreslující, protože mají zakrslé nožky, masivní lunetu a relativně velké hodinové indexy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ano, ta výška díky válcovitému tvaru pouzdra dominuje. Pamatuješ jak jsi mi je fotil na zápěstí?A jak to vypadalo?Ty jsi se smál a Já brečel Ale ano,máš pravdu,je to tím pouzdrem a nožkyBohužel……ale nikdy neříkej nikdy 1
Rendell Odesláno středa v 09:46 Nahlásit Odesláno středa v 09:46 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
PavelH Odesláno středa v 10:52 Nahlásit Odesláno středa v 10:52 Uspesny proprseny den vsem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Prochy68 Odesláno středa v 10:58 Nahlásit Odesláno středa v 10:58 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Hector_24 Odesláno středa v 11:25 Nahlásit Odesláno středa v 11:25 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Pivas Odesláno středa v 11:50 Nahlásit Odesláno středa v 11:50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16
Klub300 Odesláno středa v 11:55 Nahlásit Odesláno středa v 11:55 Po jednom dni zase tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
Noname66 Odesláno středa v 12:32 Nahlásit Odesláno středa v 12:32 A chčije a chčije... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ragu Odesláno středa v 12:42 Nahlásit Odesláno středa v 12:42 Rodičovská - rozhodně ne - dovolená Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1 2
Lukáš3 Odesláno středa v 12:42 Nahlásit Odesláno středa v 12:42 Hrozně je zanedbávám. Přitom jsou super. Už je mám tak 4 roky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 3
paya01 Odesláno středa v 12:44 Nahlásit Odesláno středa v 12:44 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 2
ondralbc Odesláno středa v 12:45 Nahlásit Odesláno středa v 12:45 Na ruce Milgy a Nomosky do servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 3
patprom Odesláno středa v 13:09 Nahlásit Odesláno středa v 13:09 před 21 minutami, ondralbc napsal: Na ruce Milgy a Nomosky do servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super výlet s parádními hodinkami 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se