mlsoun1 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Před hodinou, laroaz napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale jo,je tam ta korunka 3
Klub300 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července No není to hezké? Je to hezké Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 2
tikzot Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 20 hodinami, Pozorovatel napsal: To už nestíhám. Vylezli jsme dneska ještě na Děčínský Sněžník, ale to bylo trochu zklamání oproti reklamám, co byly všude kolem. Možná za to mohl i ten bůček v umaštěném triku, co prodával vstupné v bufetu a byl příjemný jak osina v zadku... Jinak včera jsme ještě zvládli Dolský mlýn, ten byl taky super (trasa z Vysoká Lípa nejprve žlutá pak červená a zpátky po modré k mlýnu a odtud zase kousek modré a pak žluté k autu cca 10 pohodových kilometrů). A první den kromě Pravčické brány ještě Divokou soutěsku na pramici (Edmundova byla už ráno vyprodaná ). No je tu toho strašně moc na jeden necelý týden Je to tak, já mám kousek chalupu, jezdím tam 20 let a pořád je co objevovat Pravcicka o prázdninách asi narvaná stejně jako ta soutěska, jak byla dlouho zavřená. Zkuste malou pravčickou taky super a Mariinu vyhlídku , Šaunštejn je taky boží 1
laroaz Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 21 minutami, mlsoun1 napsal: Ale jo,je tam ta korunka Jojo, je tam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
Prochy68 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
FantasticFabio Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 4 minutami, Prochy68 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ááá nový hodinky ! To se tak někdo má! 1
petpel Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Dovolená se blíží mílovými kroky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 2
Jeronimo Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Lukáš3 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Nějakou dobu jsem byl out. Tak snad to teď bude lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
mlsoun1 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 31 minutami, Jeronimo napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Svačinka se zákuskem na ruce 2
mlsoun1 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 13 minutami, Lukáš3 napsal: Nějakou dobu jsem byl out. Tak snad to teď bude lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty se nám čím dál více zlepšuješ,zajímavý kousekPrůměr hodinek je kolik,prosím? 1
Perkele Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
zdudu Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
FantasticFabio Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 22 minutami, zdudu napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super ! Jejich GMT jsou dvakrát tak super !!! 1
zdudu Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 12 minutami, FantasticFabio napsal: Super ! Jejich GMT jsou dvakrát tak super !!! Díky. Mám je asi tři měsíce a jsem z nich pořád nadšenej.
bradda Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července (upraveno) Tento týden dorazil nový přírůstek a musím říct, že mě baví víc, než jsem čekal. Uvidíme, jak dlouho vydrží líbánky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července uživatelem bradda 7 1
Lukáš3 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Před hodinou, mlsoun1 napsal: Ty se nám čím dál více zlepšuješ,zajímavý kousekPrůměr hodinek je kolik,prosím? Děkuji průměr je 39.5mm. Safír, atd... 1 1
Noname66 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Opět v pracovním procesu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
nazdarhodiny Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Chvilku sem vahal, co k mori .. vybrano, jedou usaci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se