Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

31682 - co je to za blabol ohledne czechteku - alkoholicti rodice fetaku apod....koukam, ze o tom vis hodne...zrejme to mas nacteny z (rudeho) prava, ze ? fakt si radsi povidejme o hodinkach

• Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  steel napsal:
co je to za blabol ohledne czechteku

Kbyby ses do mě pustil ve 13:34, tedy minutu před tím než jsem napsal další příspěvek, tak bych se nedivil :) Čekal jsem, že rozpoutám pořádnou bitku, ale nic se nekonalo :(

V této souvislosti mě však napadla jedna zásadní věc, která se nejvýrazněji projevuje na internetu. Takřka všichni na síti sborově spílají ČSSD. Já jsem opravdu ještě nenarazil na stránky, kde by tomu bylo naopak. Příznivci nebo voliči ČSSD, jako by neexistovali nebo neměli potřebu se zastat vlastní partaje. A pak si klidně vyhrají volby. Je to zajímavý fenomén, pokud pamatujete na minulé volby, tak to na internetu vypadalo zrovinka takhle.

Docela by mě zajímalo proč tomu tak je. Je nesmysl, že by se jednalo o lidi, kteří neumí pracovat s internetovým prohlížečem. Nebo o lidi, kteří jsou povzneseni nad žabomyší spory či jsou si jisti volebním vítězstvím tolik, že je pod jejich úroveň se k tomu vyjadřovat.

Jediné co mě napadá je, že se jaksi podvědomě stydí "veřejně" vyjádřit podporu této straně. S levicovostí to nebude mít co do činění, komunisti se za svojí partaj v diskusích bijí jako lvi a zvesela poplivou každého odpůrce. Opravdu nevím co si o tom mám myslet.

Třeba tady ve fóru, vezměte si kolik je tu členů a zastánce ČSSD žádný, to mě fakt mate. Nějaké názory?

Odesláno
  31682 napsal:
  steel napsal:

Kbyby ses do mě pustil ve 13:34, tedy minutu před tím než jsem napsal další příspěvek, tak bych se nedivil :) Čekal jsem, že rozpoutám pořádnou bitku, ale nic se nekonalo :(

V této souvislosti mě však napadla jedna zásadní věc, která se nejvýrazněji projevuje na internetu. Takřka všichni na síti sborově spílají ČSSD. Já jsem opravdu ještě nenarazil na stránky, kde by tomu bylo naopak. Příznivci nebo voliči ČSSD, jako by neexistovali nebo neměli potřebu se zastat vlastní partaje. A pak si klidně vyhrají volby. Je to zajímavý fenomén, pokud pamatujete na minulé voly, tak to na internetu vypadalo zrovinka takhle.

Docela by mě zajímalo proč tomu tak je. Je nesmysl, že by se jednalo o lidi, kteří neumí pracovat s internetovým prohlížečem. Nebo o lidi, kteří jsou povzneseni nad žabomyší spory či jsou si jisti volebním vítězstvím tolik, že je pod jejich úroveň se k tomu vyjadřovat.

Jediné co mě napadá je, že se jaksi podvědomě stydí "veřejně" vyjádřit podporu této straně. S levicovostí to nebude mít co do činění, komunisti se za svojí partaj v diskusích bijí jako lvi a zvesela poplivou každého odpůrce. Opravdu nevím co si o tom mám myslet.

Třeba tady ve fóru, vezměte si kolik je tu členů a zastánce ČSSD žádný, to mě fakt mate. Nějaké názory?

http://anti-czechtek.sunny.cz/

ODS volí hlavně lidé úspěšní a/nebo s vysokoškolským vzděláním. Procento takových lidí "na internetu" je samozřejmě vyšší než v "běžné" populaci. Tady se navíc bavíme o hodinkách. Relativně drahé a džentlmenské zálibě. Někdo by mohl říct nepatřičně "snobárna" :)

Návštěvník vasco
Odesláno

no comment: dnes jsem hovořil s několika vládními úředníky mimojiné i na téma volby. Dá se to shrnout takto: volby skončí, tři neděle budou škatulata hejbejte se, my se posuneme o troje dveře dál...a dycinky se nějak domluvíme....

to je hnus, velebnosti...

Odesláno

No ja myslim teda, ehmm, ze socani mi letos diky spolecnemu zdaneni manzelu nastrkali opravdu dost prachu do kapes, takze v kazdem pripade diky jim za to (vsak jsem si je nakonec predtim vydelal, ze jo), skoda, ze volby nejsou uz kvuli tomu ob jeden rok. Ale kdyz oni jsou tam uz tak zakopani, ze to chce asi vymenu uz z principu. Ale pri pohledu na nemcovou nebo langra mi vstavaji vlasy hruzou. No a laskovat s US nebo zelnyma muze uz vazne jen magor. (doufam ze jsme se nikoho nedotknul).

Odesláno
  31682 napsal:
...Takřka všichni na síti sborově spílají ČSSD. Já jsem opravdu ještě nenarazil na stránky, kde by tomu bylo naopak. Příznivci nebo voliči ČSSD, jako by neexistovali nebo neměli potřebu se zastat vlastní partaje. A pak si klidně vyhrají volby. Je to zajímavý fenomén, pokud pamatujete na minulé volby, tak to na internetu vypadalo zrovinka takhle.

Docela by mě zajímalo proč tomu tak je. Je nesmysl, že by se jednalo o lidi, kteří neumí pracovat s internetovým prohlížečem. Nebo o lidi, kteří jsou povzneseni nad žabomyší spory či jsou si jisti volebním vítězstvím tolik, že je pod jejich úroveň se k tomu vyjadřovat...

Já myslím, že to je vážně tím intelektuálním profilem webových uživatelů.

Určitě stále převládá většina s vyšším vzděláním, která statisticky inklinuje více doprava.

Je to dobře vidět na internetovém hlasování preferencí, kde stejně tak, jako je ODS poměrně výrazně před ČSSD (na rozdíl od "oficiálních" prognóz, kde je rozdíl menší), jsou i preference zelených registrovatelně vyšší , nežli třeba KDU-ČSL, i když z průzkumu to vychazí srovnatelně, případně i opačně. Zelení se zdají inklinovat také o něco více doprava, než KDU (aspoň mi to tak připadá).

Elektronické preference komunistů jsou pak slušně řečeno velmi nevýrazné...

Odesláno

BTW: zajímalo by mě jaký nosí pan Paroubek hodinky :) Vždyť on se neumí chovat ani na veřejnosti, jeho slovník odpovídá jeho zaměstnání, které vykonával v minulosti - nějaký vedoucí skladu Pramen. Je to buran, nemůžu se tomu ubránit.

Odesláno
  31682 napsal:
  steel napsal:

?

Odesláno
  Lukáš napsal:
BTW: zajímalo by mě jaký nosí pan Paroubek hodinky :) Vždyť on se neumí chovat ani na veřejnosti, jeho slovník odpovídá jeho zaměstnání, které vykonával v minulosti - nějaký vedoucí skladu Pramen. Je to buran, nemůžu se tomu ubránit.

Předevčírem byl v Ostravě a já šel náhodou kolem. Byl pěkně kulaťoučký a opálený, jenom začít zpívat "cikánského barona".

Pak začal mluvit... a já prchal, protože to co říkal bylo k nevydržení.

Pardon, ale ten člověk je buran, chová se tak a taky podle toho jedná. Bohužel...

A zřejmě i díky tomu vyhraje volby.

Odesláno

Vážené kolegyně a kolegové, přátelé,

obracím se na Vás s velmi závažným zjištěním.

V pátek minulý týden někdo vhodil do naší poštovní schránky reklamní leták s nabídkou prací (bohužel blíže nespecifikovaných). Ta firma se jmenovala čssd a byl tam takový zavalitý chlap s bradavicí a psali:

"budu pro vás

pracovat". Protože v brzké době očekáváme výměnu oken v našem panelovém domě, což, jak lze předpokládat, bude provázeno značným nepořádkem, který bude generovat potřebu opravdu důkladného úklidu, rozhodl jsem se, že nabídky využiji a toho chlapa si sjednám. Ve Zlatých stránkách jsem našel číslo firmy (296522111

- bohužel

tam nebyla linka na oddělení příjmu objednávek) a dnes dopoledne jsem tam (za přítomnosti jednoho svědeckého kolegy a s hlasitě puštěným telefonem - abyste viděli, že nekecám) zatelefonoval. Na ústředně mě asi špatně pochopili, když jsem se pídil, že volám kvůli té nabídce prací a přepojili mě na personální oddělení. Snažil jsem se vysvětlit, že nechci zaměstnat, že situace j! e opačná, že oni nabízejí a já chci zjistit podmínky, jak to objednat, jak dopředu, kolik za to apod. Ta nesmírně hodná a ochotná paní někam odběhla, pak přiběhla a ptala se, jestli volám z vrátnice (ne, volám

zvenku) a kde jsem to četl. Znovu jsem jí vysvětlil, že jsem to našel ve schránce a že mám zájem o úklid po výměně oken. Zeptala se, jestli jsem z firmy, která tu výměnu oken nabízí a provádí. Tak jsem jí znovu vysvětlil, že to je naopak, že si chci právě sjednat ten úklid, když se její firma nabízí, že bude pro mě pracovat. Ptala se, jestli to není nějaký předvolební trik. Ujistil jsem ji, že ne, že okna se určitě budou vyměňovat až po volbách, nejdříve v červenci. Nevím proč, ale chechtala se na celé kolo a když jsem ji poprosil, aby mě tedy přepojila jinam, bez dalšího slova zavěsila.

Tak skončila má snaha, ulehčit manželce a sobě práci. Proto Vás chci upozornit, jestli si myslíte, že tahle firma bude pro Vás pracovat - není tomu tak. Mezi námi, on ten chlap až tak na velkého dříče a šikulu nevypadal - spíš tak něco mezi pinglem a vekslákem...¨

Hezký den.

P.S. Možná se mýlím a ta firma se prostě specializuje na něco jiného.

Pokud byste měli zájem, za zeptání nic nedáte...

Odesláno
  babaq napsal:
Pak začal mluvit... a já prchal, protože to co říkal bylo k nevydržení.

Dobrý námět. Já si myslím, že něco jako řečnické umění valná většina politiků nezvládá. Poslouchat jejich projevy je zkrátka nuda, nezaujmou a to ani když se jedná o politického souvěrce a podvědomě mu nadržuji.

Bez ohledu na politickou příslušnost, bych mistrem současné politické rétoriky označil Železného. Kdybych ho neznal, tak bych mu i věřil :) Toho chlapíka bezesporu považuji za současnou jedničku mluveného politického projevu.

Odesláno
  dehyd napsal:
  31682 napsal:
...Takřka všichni na síti sborově spílají ČSSD. Já jsem opravdu ještě nenarazil na stránky, kde by tomu bylo naopak. Příznivci nebo voliči ČSSD, jako by neexistovali nebo neměli potřebu se zastat vlastní partaje. A pak si klidně vyhrají volby. Je to zajímavý fenomén, pokud pamatujete na minulé volby, tak to na internetu vypadalo zrovinka takhle.

Docela by mě zajímalo proč tomu tak je. Je nesmysl, že by se jednalo o lidi, kteří neumí pracovat s internetovým prohlížečem. Nebo o lidi, kteří jsou povzneseni nad žabomyší spory či jsou si jisti volebním vítězstvím tolik, že je pod jejich úroveň se k tomu vyjadřovat...

Určitě stále převládá většina s vyšším vzděláním, která statisticky inklinuje více doprava.

Je to dobře vidět na internetovém hlasování preferencí, kde stejně tak, jako je ODS poměrně výrazně před ČSSD (na rozdíl od "oficiálních" prognóz, kde je rozdíl menší), jsou i preference zelených registrovatelně vyšší , nežli třeba KDU-ČSL, i když z průzkumu to vychazí srovnatelně, případně i opačně. Zelení se zdají inklinovat také o něco více doprava, než KDU (aspoň mi to tak připadá).

Elektronické preference komunistů jsou pak slušně řečeno velmi nevýrazné...

úplně jednoduché vysvětlení:

Podle všech sociologických průzkumů má největší podíl vysokoškoláků a středoškoláků mezi svými voliči ODS, u levicových stran jako ČSSD je poměr opačný, převládají lidé se základním vzděláním... Z toho logicky vyplývá, že průměrný volič ČSSD nepracuje s internetem, kdežto volič ODS je většinou na takovém pracovním zařazení, že je internet jeho základní pracovní pomůckou...

Odesláno

to Onion: Přesně tak!

Co mě maximálně dráždí je to, že předseda vlády ČR pan Paroubek není schopen komunikovat jiným než českým jazykem.

Bohužel je to nevýhoda mnoha politiků, ale sakra klucí vždyť to zvládám i já a na nic si nehraju, ale to bych si zase nemohl platit někoho z rodiny jako překladatele :)

Odesláno
  Onion napsal:

Ne, špatně jste to pochopili nebo jsem to špatně napsal. Jde mi o to, že zastánci ČSSD svoji stranu v internetových diskuzích nebrání. Dělají mrtvé brouky. Dál jsem napsal, že komunisti na obranu své partaje poplivou zvesela každého. To je fakt.

Proto nevěřím na stupeň dosaženého vzdělání. Voliči KSČM jsou údajně starší ročníky, kteří volí podle bývalé nebo současné stranické příslušnosti.Přeci mi nechcete namluvit, že si kvůli škorpení po internetu doplnili vysokoškolské vzdělání a absolvovali rychlokurz práce s PC :D

Takže otázka stojí stále stejně, proč zrovna voliči ČSSD tuto partaj v internetových diskusích nebrání?

To vzdělání je zavádějící, na to se nedá spolehnout. A upřimně rečeno, odmítám uvěřit, že členové ČSSD by neuměli používat internet. Stačí někdy nahlédnout do internetových kaváren a nestačím se divit co tam kolikrát sedí za jelítka, přesto vládnou mimálně "uměním" chatu.

Tak už mi, hergot, někdo řekněte, proč socdemáci nejsou schopni v internetových diskusích podpořit svojí partaj :)

Odesláno
  Onion napsal:
  dehyd napsal:
  31682 napsal:
...Takřka všichni na síti sborově spílají ČSSD... Docela by mě zajímalo proč tomu tak je...

...to je vážně tím intelektuálním profilem webových uživatelů.

Určitě stále převládá většina s vyšším vzděláním, která statisticky inklinuje více doprava...

...průměrný volič ČSSD nepracuje s internetem, kdežto volič ODS je většinou na takovém pracovním zařazení, že je internet jeho základní pracovní pomůckou...

"Poznáte rozdíl ??? Tak proč platit více !!!" :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...