uhkrtek Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Ahoj, kdo sledujete detektivní seriál Bosch na Prima krimi, již pár dílů se snažím přijít na to, co to má Bosch za hodinky. Ta spona je mě tak povědomá. nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Rolex Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 10. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 spona je jasný Rolex ale asi má tak útlé ruce že jsem si myslel že má něco o velkém průměru. Tak klobouk dolů, na to jak se tam mihnou vždy jen tak půl sekundy tak máš zrak excelentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Ja mam prave pocit, ze tam jsou ty hodinky vidět furt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 (upraveno) Spíš to vypadá na fíkus Ale polepšil se Upraveno 11. května 2020 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 (upraveno) Ty první jsou určitě falešné a ty druhé mi přijdou taky Upraveno 11. května 2020 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Tak co mu vydají z rekvizitárny, to si holt nasadí, rolexky z trezoru asi netahají. Místo pistole má taky atrapu. A nemá povytaženou/vyšroubovanou korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V prvních řadách nosil tyhle, až pak dostal jakési suby klonované s GMT v maxi case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 11. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 před 4 hodinami, Datel napsal: Tak co mu vydají z rekvizitárny, to si holt nasadí, rolexky z trezoru asi netahají. Místo pistole má taky atrapu. A nemá povytaženou/vyšroubovanou korunku? Čéče s tou rekvizitárnou máš asi pravdu. Viděl jsem s ním pár rozhovorů v civilu a vypadá to že snad hodinky normálně vůbec nenosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Na druhé straně, jestli je v tomto seriálu placený product-placement (kde není?) tak to asi bude vydáváno přeci jen z rekvizitárny, kam to zapůjčil ROLEX dneska se holt fejkujou i fejky samotné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se