villain83 Odesláno středa v 19:26 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:26 Nejlepší customizace ciferníku, co jsem viděl. Toe paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno středa v 21:21 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 21:21 před 1 hodinou, villain83 napsal: Nejlepší customizace ciferníku, co jsem viděl. Toe paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poklad na Karačajském jezeře 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno čtvrtek v 07:24 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:24 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno čtvrtek v 07:28 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:28 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno čtvrtek v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno čtvrtek v 09:41 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:41 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno čtvrtek v 11:57 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:57 I když možná i do žumpy by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno čtvrtek v 13:39 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:39 Jedničkář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno čtvrtek v 15:41 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:41 Tenhle mi chvíli trval, tak si ho sem dovolím dát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno čtvrtek v 15:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:56 před 2 hodinami, šíma napsal: Jedničkář... hlavne, ze neflexí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno čtvrtek v 17:35 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:35 Chlap přijde do kostela a říká knězi: "Chtěl bych zádušní mši za svého psa". Kněz suše odpoví: "To nepůjde, zkuste to v nějaké sektě, tady jste v kostele." Chlápek si povzdechne a...: "Myslíte, že jim 10.000 korun bude stačit?!". Knězovi se rozzáří oči: "Proboha to jste měl říct hned, že pejsek byl katolík!" 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno čtvrtek v 17:48 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:48 před 1 hodinou, Sarka Farka napsal: hlavne, ze neflexí Jj, presne u neflexení jsem to zapichl. Ted jen doufam, ze mi diky tomuhle unahlenymu pristupu neutekla nejaka dulezita informace. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno čtvrtek v 18:15 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:15 před 25 minutami, warann napsal: Jj, presne u neflexení jsem to zapichl. Ted jen doufam, ze mi diky tomuhle unahlenymu pristupu neutekla nejaka dulezita informace. Mňa by len zaujímalo, kto tomu ocasovi dovolil pleveliť internet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno čtvrtek v 19:46 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:46 (upraveno) před 2 hodinami, warann napsal: Jj, presne u neflexení jsem to zapichl. Ted jen doufam, ze mi diky tomuhle unahlenymu pristupu neutekla nejaka dulezita informace. Beztak mu už píšeš na ty Datejusty, určitě ti je třeba za 4 kila nechá, abyste byli voba spoko. Edit: takže si to pěkně dokoukej do konce, je to moc zajímavý a hodně tě to vobohati... Upraveno čtvrtek v 20:01 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno čtvrtek v 20:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:00 Mari: Me napada jen INRI.. ale stejne to moc nechapu.. jakze po kristu.. ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno čtvrtek v 20:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:12 před 11 minutami, petr_cha napsal: Mari: Me napada jen INRI.. ale stejne to moc nechapu.. jakze po kristu.. ? Jek se řekne anglicky H? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno čtvrtek v 21:27 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:27 Aha uz jsem doma.. proste jen speluje.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno čtvrtek v 23:25 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 23:25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno včera v 08:28 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:28 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno včera v 12:15 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se