milomac Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září před 4 minutami, Kluk jako buk napsal: Já dnes chodím v tomhle, když je to výročí (26 let). Pro připomenutí, o co tenkrát šlo: 7 2 3
eloga Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Před hodinou, milomac napsal: To je fofr, už jedou trička ... Kúva neser, co bude s mým důchodem soudruhu!! 1
McStinger Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září před 1 hodinou, spineshank napsal: Studnica tuším nie je nevyčerpateľná. Už sa objavuje bahno. 4 1
spineshank Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září V 10. 9. 2025 v 13:45, McStinger napsal: Studnica tuším nie je nevyčerpateľná. Už sa objavuje bahno. poslala mi to kámoška a jí to přišlo vtipný,stejně tak i mě chápu že každy má nastavený hunor jinak,koho jsem pobouřil tak se omlouvám Černý humor může být vnímán subjektivně – co je pro jednoho vtipné, pro druhého může být nepříjemné nebo urážlivé. 5
Irwinek Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Před hodinou, spineshank napsal: poslala mi to kámoška a jí to přišlo vtipný,stejně tak i mě chápu že každy má nastavený hunor jinak,koho jsem pobouřil tak se omlouvám Černý humor může být vnímán subjektivně – co je pro jednoho vtipné, pro druhého může být nepříjemné nebo urážlivé. Nesnaž se, já tady dostal vylágoš za vtip, nad kterým se většina lidí v mém hodně rozšířeném okolí přinejmenším pousmála 1
Tobi Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 9 hodinami, Dzos napsal: taky jeden lehce kontroverzní Pravda,na konci by to stejně tak dopadlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se