Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 15,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 hodinami, warann napsal:

Srry vtipy nerad komentuju, ale tady udělám výjimku - ono něco takového občas zřejmě v reálu funguje, i když je to samozřejmě absolutně ojedinělé. Ale za zmínku to snad stojí. Omlouva za OT

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-syn-a-otec-jako-prvni-za-50-let-splnili-podminku-kdy-restaurace-naserviruje-ustrice-zdarma-40567343

Jo, tak tohle jsem taky zahledl, a jestli se nepletu, tak měli v dohledné době planovat návštěvu s bratrem, coby čerstvým 80 -níkem 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
V 27. 7. 2026 v 13:31, Lacifer napsal:

😂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To je na bázi toho jak jde slepec po Václavském náměstí  a když míjí restaurací  Vaňha zavolá Ahoj holky?

Pro.mimoprazske

Dům na Václavském náměstí čp. 819/43, v jehož přízemí býval ráj pro gurmány milující ryby.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 2 hodinami, Conrad napsal:

To je na bázi toho jak jde slepec po Václavském náměstí  a když míjí restaurací  Vaňha zavolá Ahoj holky?

Pro.mimoprazske

Dům na Václavském náměstí čp. 819/43, v jehož přízemí býval ráj pro gurmány milující ryby.

My jsme říkali ….

dvě věci smrdí jako ryba, jedna věc z toho je ryba….

Odesláno
V 27. 7. 2026 v 13:31, Lacifer napsal:

😂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Hráli ježek s krtkem na schovku. Krtek hledal jako první. Hrabe hrabe, vyleze, ježek nikde. Hrabe dál, vyleze, ježek nikde. Hrabe ještě dál, až se vyhrabe na nudapláži, přímo mezi stehnama nějaké buchty. Mžourá, mžourá, čichne…ježku, ty jsi umřel???

Odesláno

…tak když už jedem tyhle bomby: Víte proč jsou jsou na světě poševní kvasinky???

…aby i holky věděly, jaký to je, žít se zakyslou pí.ou🤷🏻‍♂️😉

• Haha 3
Odesláno

Chlapík jede autem odlehlými lesy v Montaně a před rozpadlou chalupou uvidí ceduli: „Na prodej mluvící pes.“ Zazvoní u dveří, vyjde majitel a říká mu, že pes je vzadu na dvoře. Chlap jde na dvůr a vidí, jak tam sedí pěkný labradorský retrívr. „Ty vážně umíš mluvit?“ ptá se ho. „Jó,“ odpoví labrador. Když se chlap vzpamatuje z prvotního šoku, říká: „A jaký je vůbec tvůj příběh?“ Labrador vzhlédne a vypráví: „No, že umím mluvit, jsem zjistil už jako malé štěně. Chtěl jsem pomáhat vlasti, a tak jsem se přihlásil u CIA. Během chvilky ze mě udělali tajného agenta. Létal jsem z jednoho konce světa na druhý, seděl v místnostech se špiony a světovými lídry... Nikoho ani nenapadlo, že by je pes mohl odposlouchávat. Osmnáct let v kuse jsem byl jedním z jejich nejlepších zvědů.“ Pes si vzdychne a pokračuje: „Jenže to ustavičné cestování mě časem unavilo a věděl jsem, že mládnout už nebudu. Tak jsem se rozhodl usadit. Nechal jsem se zaměstnat na letišti jako tajná ochranka – prostě jsem se jen tak potuloval kolem podezřelých lidí a poslouchal. Odhalil jsem spoustu nelegálních kšeftů a dostal za to hromadu medailí. Pak jsem se oženil, měl spoustu štěňat a teď už jsem jednoduše v důchodu.“ Chlap jen nematně zírá, úplně ohromený. Vrátí se do domu a ptá se majitele, kolik za toho psa chce. „Deset dolarů,“ odpoví majitel. „Deset dolarů?! Vždyť ten pes je naprosto neuvěřitelný! Proč ho proboha prodáváte tak levně?“ Majitel jen mávne rukou: „Ale prosím vás, vždyť je to lhář jak když tiskne! V životě nevytáhl paty ze dvora.“

• Like 1
  • Haha 14
Odesláno

Statečný rytíř Arthur se chystá na křížovou výpravu. Neví, zda se ještě někdy vrátí. Proto nasadí své ženě železný pás cudnosti, dá klíč svému nejlepšímu příteli Michalovi a řekne: „Pokud se nevrátím do tří let, pusť ji na svobodu.“ Michal souhlasí a statečný rytíř Arthur vyrazí na svém velkém černém koni. Cválá směrem ke kopcům s vědomím, že své milované město možná opouští navždy. Když vyjede na vrchol kopce, ohlédne se, aby se naposledy podíval na domov. Ke svému překvapení uvidí, jak se k němu blíží velký oblak prachu. Počká a brzy rozezná siluetu jezdce, který se k němu řítí tak rychle, jak jen to ubohé zvíře zvládá. Když se jezdec přiblíží, Arthur konečně pozná, že to není nikdo jiný než jeho nejlepší přítel Michal. Michal zastaví koně a ještě zrychleně lape po dechu: „Dal jsi mi špatný klíč!“

• Like 1
  • Haha 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...