Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Brrrr, tomu říkám dobrá metoda jak si znechutit historicky první song na MTV - a názorné varování proč nedávat svůj ksicht veřejně k dispozici na videu 🤓

PS: I tady je vidět jak se koblihář minul povoláním - aranžmá "deepfake interpreta" mu evidentně sekne líp, než když se pokouší vyblekotat něco ze své hlavy...

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden ze stavebního úřadu.

Zvířátka v lese se na podzim dohodli, že potřebují postavit chalupu aby zimu přežili. Jakmile to odsouhlasili, začali se domlouvat kdo na stavební úřad půjde. Přihlásí se liška a říká, já jsem velice chytrá tak já tam půjdu. Vrátí se za 14dní, celá oškubaná, vyčerpaná a totálně psychicky deprimovaná....Zvířátka se ptají co se stalo? Liška povídá, zvládla jsem 43 ze 44 papírů vyřídit, ale ten poslední prostě nedám. Ozve se medvěd a povídá, hele liško, půjdeme spolu. Já použiju svoji sílu a uvidíme, že to půjde hned. Tak vyrazili na úřad spolu. Po 14 dní se neukázali a pak dorazili spolu s liškou naprosto oškubaní a vyšťavení. Medvěd povídá tak to nešlo, nemáme nic, jsme ztracení.

Zezadu se ozve vůl a povídá, tak já bych to zkusil....zvířátka se otočí a povídají, tyvole ty raději mlč, na vše co jsi kdy sáhl, to jsi posral. To nepřipadá v úvahu. Vůl je ale neoblomný a povídá, já bych to teda zkusil...tak zvířátka chvíli přemýšlí a říkají tak teda jo. Vůl odešel a za hodinu je zpátky s papírem co jim chyběl. Zvířátka, ty vole jak jsi to zvládl? Vůl povídá, to bylo jednoduché, přijdu tam a otevřu jedny dveře, tam spolužák, otevřu druhé dveře a tam spolužák. Šlo to hned....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...