Sarka Farka Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 (upraveno) Brrrr, tomu říkám dobrá metoda jak si znechutit historicky první song na MTV - a názorné varování proč nedávat svůj ksicht veřejně k dispozici na videu PS: I tady je vidět jak se koblihář minul povoláním - aranžmá "deepfake interpreta" mu evidentně sekne líp, než když se pokouší vyblekotat něco ze své hlavy... Upraveno 7. září 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 (upraveno) ... Upraveno 8. září 2020 uživatelem cabajka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Baba Balencijaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Baba z Mrazíka, to teď žije asi v New Yorku? Docela jí to sekne . No jo, jde s dobou, to není jako v Sojůzu v chatrči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Tam to musí odsejpat Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 To ma duchodcum vystavit do pristiho leta??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Neví kam to dát, ale asi do sekce Humor .-) Nedávno jsem projížděl vesničkou kousek od Protivína a musel jsem si to vyfotit. Asi skalní fanoušek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Myslis Tvrdikovo chalupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Tam bude bydlet někdo lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Tak jsem našel link na nějaký článek: https://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/371196/nejvetsi-fanousek-slavie-z-domu-ma-atrakci-tady-bydli-se-spartankou.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 To by mohl mit nekde na Ostravsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 před 2 minutami, odjinud napsal: To by mohl mit nekde na Ostravsku... Možná by stačila i Letenská pláň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Jeden ze stavebního úřadu. Zvířátka v lese se na podzim dohodli, že potřebují postavit chalupu aby zimu přežili. Jakmile to odsouhlasili, začali se domlouvat kdo na stavební úřad půjde. Přihlásí se liška a říká, já jsem velice chytrá tak já tam půjdu. Vrátí se za 14dní, celá oškubaná, vyčerpaná a totálně psychicky deprimovaná....Zvířátka se ptají co se stalo? Liška povídá, zvládla jsem 43 ze 44 papírů vyřídit, ale ten poslední prostě nedám. Ozve se medvěd a povídá, hele liško, půjdeme spolu. Já použiju svoji sílu a uvidíme, že to půjde hned. Tak vyrazili na úřad spolu. Po 14 dní se neukázali a pak dorazili spolu s liškou naprosto oškubaní a vyšťavení. Medvěd povídá tak to nešlo, nemáme nic, jsme ztracení. Zezadu se ozve vůl a povídá, tak já bych to zkusil....zvířátka se otočí a povídají, tyvole ty raději mlč, na vše co jsi kdy sáhl, to jsi posral. To nepřipadá v úvahu. Vůl je ale neoblomný a povídá, já bych to teda zkusil...tak zvířátka chvíli přemýšlí a říkají tak teda jo. Vůl odešel a za hodinu je zpátky s papírem co jim chyběl. Zvířátka, ty vole jak jsi to zvládl? Vůl povídá, to bylo jednoduché, přijdu tam a otevřu jedny dveře, tam spolužák, otevřu druhé dveře a tam spolužák. Šlo to hned.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 před 3 minutami, Rodeo65 napsal: Jeden ze stavebního úřadu. Dlužíš mi minutu života, kolego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se