Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mmm..., něco z doby, kdy bylo všeho od Rolexu ještě dostatek a nikoho nás ani nenapadlo, že tomu bude někdy jinak. Tehdy jsem se v Carollinu ptal na Milgauss 116400gv a dostal jsem odpověď: "Pane, to je ale na záznam." ... No nic. Přijdu do Štěpánské a opatrně se ptám na to samé. Slečna mi říká: "Máme je za výlohou, chcete je vidět?" 

Ještě jedna příhoda k dobru z Carollina. Trochu jsem se kdysi zajímal o PAM 312. Prodavač mi je přinesl a odněkud ze shora se ozvala taková blonďatá tuctovka (manažerka nebo dokonce majitelka toho cirkusu?): "Ty jsou na pořadí" nebo něco v tom smyslu. ... Asi už tehdy trpěli jakýmsi syndromem vlastní důležitosti a výjimečnosti. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Do hodinářství Bechyně chodím asi tak 18 let. Koupil jsem několik Rolexek, mě i ženě, pravidlně navštěvujeme servis a vždy naprostá spokojenost. No a dnes jsem si vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit :)

• Like 7
Odesláno (upraveno)

Paráda. 👍 Každý má někdy štěstí :) sice asi ne nejpoptávanější v oceli, ale i tak je to posun!

Upraveno uživatelem Josef01
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...