Frantik Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Dnes v Helveti jsem videl tento kousek a mam teda velkeho brouka v hlavě :-) Paradni reedice. https://www.helveti.cz/bulova-a-15-pilot-watch-96a245 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Paráda, GMT a stopky v jednom. Akorát teda je vidět, že při tomhle zobrazení druhých hodiny a druhých minut není úplně sranda vymyslet správnou délku ruček. Hodiny vem čert ale přesný dosah minutovky na otočnou stupnici bych uvítal. U flígrů je to podstatný. Stačilo o fous protáhnout jehlu na špičce a odchýlit se od původního tvaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 To mi až tak nevadi. Ale ten design je paradni a jak mi sedí na tlapě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 krasny napad a model, o kterem jsem nemel tuseni. bohuzel utopeny v 42 mm pouzdre - nastesti pro me, jinak bych mel zas problem mit dve vnitrni otocne lunety bych urcite moc potreboval. podle me ty rucky ale meli udelat delsi, tak jako ma original. takhle jsou ty lunety takove prazdne a jakoby jejich ucel byl jen vyplnit prostor kolem ciferniku do prislusnych rozmeru pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Taky bych preferoval vetsi rozmer, ale kupodivu mi tech 42 mm sedelo a to mam velkou tlapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Moc pěkná hodinka, díky za sdílení Frantíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tak dnes dorazily a vypadají super Tak trochu jiné pilotky. Prvni cvaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Franto, za me trochu ulet, neveril bych, ze do nich fakt pujdes Ale chapu, clovek uz po tech letech nevi co by... Tak at delaji radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 No od te doby mi nedaly spat a musel jsem je mit A za ty prachy nezklamaly. Samozrejme uvidime na jak dlouho, ale tohle lovení me asi bavi nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Francesco es el diablo ale tyto maji neco do sebe, i kdyz pilotky nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tak celkem se povedly a na tech Frantovo fotkach vypadaji asi nejlip, z toho co jsem ruzne na webech videl. Jediny, co bije do oci pri srovnani s originalem, jsou useknuty (resp. zkraceny) rucky. Co k tomu japonce vedlo? Ze by dlouhy rucky neutahnul strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Spis si myslim, ze chteli, aby se cas prehledne odecital v tom vnitrim prostoru a obe ty kruznice byly mimo rucky na okraji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Dva týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Nóóó, tak ty jsou parádní! Jdu do nich. Objednávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Nádherné hodinky. Asi je potřebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Co je v nich za strojek? Pilotky ještě nemám.... ...sakra, včera jsem objednal jedny Bulovy a už koukám na další. Asi jsem nemocný chronobundusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Já i leccos prodal, od lecčehos se očistil... ale jak jsem uviděl tyhle, zlomilo mi to nějaký další srdce a znovu jsem se radikalizoval, myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Už jsem se oprostil od toho, kupovat hodinky jenom proto, že jsou hezké, teď hledám kousky něčím zajímavé, historií, odkazem na nějakou událost, limitku... a nejlépe s vlastním strojkem, byť inovovaným, jako třeba ty Lunar Pilot. Proto jsou pro mě zajímavé právě reedice v limitovaném počtu kusů, ale co nejvěrnější. Na druhou stranu je to teď velká móda a je potřeba pečlivě vybírat i mezi reedicemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se