ragu Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Manzelka ma stastie a este k tomu ten nadherny cifernik. Ja mam obvod cca 18 cm a tak premyslam ci 37mm nieje na mna moc male. Mam 178 cm a 78 kg cize sportova styhla postava. Niesom valibuk. A zas 41mm ci nebude velke. No uvidim.Ale koli tomu ciferniku by som aj 37 mm bral. DJe to potřeba zkusit, velikost ti nic moc neřekne, protože u toho integrovanýho náramku se může stát, že ti třeba větší rozměr bude divně na zápěstí odstavat. Zkusil jsem všechny velikosti na ruce (od 37 až po offshore) a 37 mi sedělo nejlip. Paradoxně offshore byl min divnej než 41 na moji ruce, ale to bude gumou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 14 hodinami, kopl2005 napsal: Ahoj já mám 37mm, světle modrý cifernik. Jsou pro manželku, ale zatím se k nim moc nemá. I na panské ruce ale vypadají fajn. Jen mi je tah lehce kratší, kdybych je nosil, musel bych si doplnit článek, možná dva. Prý se počítá že rozměr 37mm je spíše dámský model. Sedí naprosto perfektně. Vykašlal bych se na nějaké "spíše" a nosil bych je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 22. 1. 2024 v 17:54, jamikadze napsal: Ja mam obvod cca 18 cm a tak premyslam ci 37mm nieje na mna moc male. Mam 178 cm a 78 kg cize sportova styhla postava. Niesom valibuk. A zas 41mm ci nebude velke. No uvidim.Ale koli tomu ciferniku by som aj 37 mm bral. D Svět je divný, když si lidi neumí vybrat sami. Prostě přijdu do obchodu, vyzkouším a když se mi to líbí, tak si to koupím. Místo toho se jde na net, zadají se míry a teď mi řekněte, co si mám koupit, jestli mně to bude dobré............. Takže zajdi do kšeftu, vyzkoušej co mají a objednej si, co se líbí tobě. A jestli nebudeš vědět, co se ti líbí, nebo si nebudeš jistý, co ti na to řeknou lidi, tak raději nic nekupuj, na to je to zbytečně drahé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Nedeľa je hobby-pracovný deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Fotokoutek AP 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korguno Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června On 4/9/2024 at 1:44 PM, matejcaha said: Fotokoutek AP Pecka! To mají v pražském AP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června V 30. 8. 2023 v 14:37, AdaMoss napsal: Po nejakem case jsem provetral sve dream watche. Laska trva . Jsem ujetý na modré hodinky a tohle je prostě pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Mrtvo..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Sic půjčené... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Nuda v práci, tak aspoň nějaký barvy na povzbuzení 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 18:40 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 13:47 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 13:15 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července V 28. 7. 2024 v 13:16, Vjace napsal: 13:15 Hodinky super, ale vážně vypadají za jízdy o tolik líp naž na parkovišti??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Za me rozhodne vypadaji za jizdy lip 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monk Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Na kafi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 1 hodinou, Monk napsal: Na kafi Ty RO tady vypadají jako dětské Jinak samozřejmě TOP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimNovak Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se