Jumbo Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 V 20. 1. 2023 v 17:36, xcmaniax napsal: Taky jsem zvědavý co jsi pořídil! Kluci, jaká je dnes u AP situace? Pomalu ve mě dozrává rozhodnutí zamířit k pro mě vrcholu u sportovních hodinek - tedy tříručkový divers. Co jsem tu prošel toto vlákno, jsou to fakt neskutečný chlapácký hodinky a kupodivu mě to k nim tíhne víc než ke klasickým RO. Docela mě překvapilo, že na ch24 ty ceny nejsou zase až tak daleko od ceníkovky, samozřejmě úhlem pohledu. Aktuální situaci u AP netuším, osobně jsem se dočkal teď po Vánocích po 14-ti měsících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 21 minutami, Jumbo napsal: Tyto šedé jsou perfektní. Vidím, že jsi to hodil zrovna na modrou gumu, ta jim pasuje. Diky! Věděl jsem, že chci chrona a rozhodoval jsem se mezi světle hnědou a šedou/modrou kombinací. Nakonec byl rozhodujícím faktorem titan. I když rozdíl ve váze není kvůli kaučuku extrémní, tak mi přijde pohodlnejší na celodenní nošení. K hodinkám byla modrá a šedá barva pásku. Zkoušel přehazovat a líbí se mi oboje. Je to taková nenápadná barevná kombinace, ale ze mne velmi zajímavá baví mi čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 9 hodinami, matejcaha napsal: Diky! Věděl jsem, že chci chrona a rozhodoval jsem se mezi světle hnědou a šedou/modrou kombinací. Nakonec byl rozhodujícím faktorem titan. I když rozdíl ve váze není kvůli kaučuku extrémní, tak mi přijde pohodlnejší na celodenní nošení. K hodinkám byla modrá a šedá barva pásku. Zkoušel přehazovat a líbí se mi oboje. Je to taková nenápadná barevná kombinace, ale ze mne velmi zajímavá baví mi čím dál víc. Paradni upgrade, super barevna kombinace, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Stále ty samé... dnes mám radost z doručení balíku v pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 před 23 minutami, Andrew napsal: Stále ty samé... dnes mám radost z doručení balíku v pozadí Parádna kniha ... a ani tie hodinky nie sú na zahodenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 50 Nuage;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Tak na to snad jde říct jenom DOBRÝ!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Modrá guma jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Pecka, na černý dobrý, na modrý nejvíc dobrý. Seknou Ti jak ulitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 V 22. 2. 2023 v 10:28, Jumbo napsal: Modrá guma jim sluší. Jsi mi tak namotivoval, že jsem si je musel vyzvednout z banky a nasadit je. Je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 2 hodinami, tikzot napsal: Jsi mi tak namotivoval, že jsem si je musel vyzvednout z banky a nasadit je. Je to pecka Tak skočit si do banky, když je chceš ponosit, není tak hrozné. To když jsi mě tady motivoval ty, měl jsem ještě 7 měsíců čekání před sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 V 19. 2. 2023 v 20:15, tikzot napsal: 50 Nuage;-) Nádherný kousek! Tu jejich bleu de nuage 50 naprosto zbožňuji. Máš je i s výročním rotorem? Jinak z fotky to nepoznám a produktovkám nevím zda věřit, ale datumovka je černá, nebo v barvě cifru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 50 minutami, Locky napsal: Nádherný kousek! Tu jejich bleu de nuage 50 naprosto zbožňuji. Máš je i s výročním rotorem? Jinak z fotky to nepoznám a produktovkám nevím zda věřit, ale datumovka je černá, nebo v barvě cifru? Děkuji! 50 anniversary Datum blue on blue ;-)) 15510 ST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 16 hodinami, tikzot napsal: Děkuji! 50 anniversary Datum blue on blue ;-)) 15510 ST Wau, skoro až i závidím. Jeden ze snových kusů od AP, hned po 16202ST. Kdyby tě nudily, budu rád, když se ozveš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Gratulacia k vyrocnym, ticho zavidim :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Hezky ti to ladi! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 (upraveno) Jinak dnes jeden krasny prirustek do rodiny AP Upraveno 8. března 2023 uživatelem mmaass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Jinak dnes jeden krasny prirustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Dobrý bomby jedeš. Jo, todle bych si uměl představit, na kochačku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Hodne pekny prirustek do uz tak slusne sbirky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se