Přejít na obsah

Jaké AP máte právě na ruce

MaxT

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
V 23. 10. 2023 v 10:13, Jumbo napsal:

Tak jsem v pátek zjistil, že RO Jumbo jsou fakt malé, ale fakt dobré...

Male nejsou, jen na tu velikost nejsi z Ingu zvykly ;) Jsou perfektni a sedi ti vyborne.

Treba budes mit lepsi sanci je ziskat, kdyz je svym nickem uz pres 17 let propagujes :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 10. 2023 v 10:13, Jumbo napsal:

... a taky že chronography, které neumí měřit čas, jsou naprostý úlet, ale mají něco do sebe.

Musím říci, že jsem o nich prohlásil to samé, ale nyní mohu říci, že jsme se mýlili oba. Ony ten čas měřit umí, jen my ho neumíme přečíst 😉🤣

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
V 20. 1. 2024 v 13:33, jamikadze napsal:

Ahojte ma tu niekto velkost 37 mm R0? Dakujem

Ahoj já mám 37mm, světle modrý cifernik. Jsou pro manželku, ale zatím se k nim moc nemá. I na panské ruce ale vypadají fajn. Jen mi je tah lehce kratší, kdybych je nosil, musel bych si doplnit článek, možná dva. Prý se počítá že rozměr 37mm je spíše dámský model. 

8F3C1208-D811-4885-975C-3345CA793539.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, kopl2005 napsal:

Ahoj já mám 37mm, světle modrý cifernik. Jsou pro manželku, ale zatím se k nim moc nemá. I na panské ruce ale vypadají fajn. Jen mi je tah lehce kratší, kdybych je nosil, musel bych si doplnit článek, možná dva. Prý se počítá že rozměr 37mm je spíše dámský model. 

8F3C1208-D811-4885-975C-3345CA793539.jpeg

Manzelka ma stastie a este k tomu ten nadherny cifernik. Ja mam obvod cca 18 cm a tak premyslam ci 37mm nieje na mna moc male. Mam 178 cm a 78 kg cize sportova styhla postava. Niesom valibuk. A zas 41mm ci nebude velke. No uvidim.Ale koli tomu ciferniku by som aj 37 mm bral. D

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, jamikadze napsal:

Manzelka ma stastie a este k tomu ten nadherny cifernik. Ja mam obvod cca 18 cm a tak premyslam ci 37mm nieje na mna moc male. Mam 178 cm a 78 kg cize sportova styhla postava. Niesom valibuk. A zas 41mm ci nebude velke. No uvidim.Ale koli tomu ciferniku by som aj 37 mm bral. D

Ten cifr je vážně pěkný 🙂 no zajdi zkusit obě varianty a uvidíš. Schůzky v AP jsou vážně zážitek, což mi tady spousta lidí určitě potvrdí. Takový přístup jsem jinde nezažil. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...