Návštěvník Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Tak se také nechám kamenovat.... a kruci... tyhle jsem přehlíd... no pane jo, gratuluju
pete Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Já tohle vlákno čtu s láskou, je to fakt sranda a doufám, že vám ten zápal ještě chvíli vydrží, jen tak dál. to pete - myslím si, že jsi vyhrál soutěž o největší obludnost roku bez rozdílu vah . Dovolím si nesouhlasit, viděl jsem za těch pár měsíců tady mnohem větší hrůzy...Na druhou stranu, vítězství je vítězství. Hlavně to chlapi neberte tak vážně. Hodinky jsou jenom zábava....
pete Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 (upraveno) Romane, zda se, ze ti cinane opravdu neumi nic jineho nez kopirovat. Ale nevidim rozdil mezi kopirovanim Officine Panerai do podoby MM a kopirovanim Bell & Ross do Tebou odkazovane podoby. Nicmene jsou i vyrobci (nebo spis skladaci), kteri i nejakou tu invenci ukazuji, napriklad Naples Watch (od nichz planuji koupit ty MM) http://napleswatch.blogspot.com/ To uz neni pouhe kopirovani a mimochodem, ten kalibr od Hamiltonu je opravdu pekny (a ma i novomestske kruhy ) EDIT: Odstraneni citovaneho obrazku only for you http://cgi.ebay.com/MARINA-MILITARE-ITALY-...1QQcmdZViewItem Upraveno 14. září 2008 uživatelem pete
Cyber Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Tak se také nechám kamenovat.... Konečně originální hodinky co mají nad datumkou místo lupy, zmenšovací rozptylku. Tomu říkám nápad! A ještě to umí to ty kluci šikovný vyrobit tak, aby ten celý skvost nestál i se "strojkem" víc jak pětikilo. V soutěži originál roku, jim posílám svůj hlas.
hufnor Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Back on topic. Titanovou 44mm "helenarou" verzi MM jsem zakoupil od zdejsiho clena pred cca pul rokem, puvodne jako darek. Pro sebe jsem chtel MM ve stylu Radiomiru. Stacilo par dnu noseni pod zaminkou kontroly presnosti chodu a byl jsem jasny. Dokonce tak jasny, ze kdyz jsem ted byl mesic pryc, muzu rict, ze se uz opravdu tesim, az si je zase vezmu na ruku. Pro nekoho, kdo proste nema na OP a jako u mne uz u nej frustrace z fatalni pritazlivosti designu originalu kombinovane s totalnim nedostatkem fondu k jeho nakupu uz neda vydrzet, je tohle idealni volba. Fake, homage, whatever, mne proste bavi a delaji mi radost. Z osobni zkusenosti, verze 44 mm je docela poradny kus hodinek, takze 47 mm MM bych rozhodne doporucil napred vyzkouset nazivo. Par obrazku hodinek zde.
Jaem Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Ze by ti kluci sikmooci udelali nakonec kopii Unitasu, ktera pujde presneji nez Unitas originalni? To by bylo pekny Ale je fakt a uz jsem to parkrat psal ze MM co jsem mel chodily presne vsechny (rozmezi do cca 5s denne) Neviem, co za kopiu unitasu mam ja, ale nielen ze ide velmi presne (a nema ani mikroregulaciu), ale este aj rezerva chodu je bez par minut 51 hodin...
hciq Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 No nevím, co Steinhart kdy originálního udělal, možná něco ta jejich druhá značka pro US trh, ale je to jedno. Fejk je pro mne něco co kopíruje původní produkt včetně všech nápisů a ochrany. Vše ostatní "podobné" je více či méně trochu sprostá kopie, jejíž nošení je každého věc. Takže všechny doposavad opakovaný a podobný vzdechy považuji za zbytečný, zadělalo to tu hodně vláken. Vůbec bych do toho netahal domácí úpravy a předělávky designu. Ty považuji za hodně příjemné zpestření.
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Mimochodem, ve Vidni jsem mel na ruce PAM 112 (111 bohuzel nemeli) a i tech par minut jsem si opravdu uzil. Takze myslim, ze casem zacnu setrit... ............. správné rozhodnutí ve svém vlákně ...........
skalis Odesláno 15. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2008 ............. správné rozhodnutí ve svém vlákně ........... ktere se nevylucuje s koupi MM . Neber to jako provokaci. Myslenku poridit si jednou original (ovsem to je beh na dlouhou trat) bych rozhodne nehazel za hlavu. Treba se neomrzi a jednou se zadari. Zatim bych mozna mohl premyslet o rekvalifikaci z fyzika/astrofyzika na instalatera
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 ktere se nevylucuje s koupi MM . Neber to jako provokaci. Myslenku poridit si jednou original (ovsem to je beh na dlouhou trat) bych rozhodne nehazel za hlavu. Treba se neomrzi a jednou se zadari. Zatim bych mozna mohl premyslet o rekvalifikaci z fyzika/astrofyzika na instalatera ....... skalisi kup si po čem srdce touží a hlavně vybírej pořádně ať to alespoň trochu vypadá jako originál - ne jako například hufnor který má vteřinovku z Radiomiru a číselník z Luminoru - detaily jsou důležité u všech hodinek
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 ..... Pekosův dotaz v prodejním vlákně mě dokopal k tomu abych se podíval na prodeje od 1.10. - pokud jsem něco nepřehlédl tak jsem za měsíc a půl našel tohle 1 2 3 4 5 6 7 - docela síla - usuzuji z toho, že to nemá smysl kupovat ani na vyzkoušení velikosti .....
Jaem Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 docela síla - usuzuji z toho, že to nemá smysl kupovat ani na vyzkoušení velikosti ..... Minca ma dve strany... Ja to vidim tak, ze zatial je to dost ziadany artikel, ktory sa doteraz vzdy dost rychlo predal
lib Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 ..... Pekosův dotaz v prodejním vlákně mě dokopal k tomu abych se podíval na prodeje od 1.10. - pokud jsem něco nepřehlédl tak jsem za měsíc a půl našel tohle 1 2 3 4 5 6 7 - docela síla - usuzuji z toho, že to nemá smysl kupovat ani na vyzkoušení velikosti ..... MM by mohly být zapsány do Guinessovy knihy rekordů jako značka, která je nejčastěji "1x na ruce".
Kyle Case Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 (upraveno) Já mam ty svoje už na ruce přes týden, asi kazím statistiky, sorry. PS: Ale jedno pozitivum pro odpůrce MM to má, velikostně a stylově jsou podle mého vkusu 100% OK, takže pomalu začnu prodávat, vše co mám doma a šetřit na Panerai. Upraveno 21. listopadu 2008 uživatelem Kyle Case
lib Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 Já mam ty svoje už na ruce přes týden, asi kazím statistiky, sorry. Nic proti tomu. Já žádnej militantní postoj k M.Militare nezastávám. Je mi to celkem jedno. Já si jen přečetl ty prodejní inzeráty, co tam naházel YPO. Skoro všichni to "1x na ruce" uváděli.
Pekos Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 Nic proti tomu. Já žádnej militantní postoj k M.Militare nezastávám. Je mi to celkem jedno. Já si jen přečetl ty prodejní inzeráty, co tam naházel YPO. Skoro všichni to "1x na ruce" uváděli. No jo, asi VELKEJ kšeft! Pořád přemýšlím, jak přijít k pořádným prachům a vždy mě někdo předběhne!
Jaem Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 (upraveno) No jo, asi VELKEJ kšeft! Pořád přemýšlím, jak přijít k pořádným prachům a vždy mě někdo předběhne! To nie je problem Staci sediet na ebay a sledovat drazby, casto sa MM vydrazi za $ 50-60 (aj s postou), a potom to strelis za 3kk Mne sa raz podarilo vydrazit automaticke s datumom za $ 8,50 postovne bolo $ 25 - no nekup to! Svagor pri stavbe domu si ich velmi pochvaluje Upraveno 21. listopadu 2008 uživatelem Jaem
Pekos Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 To nie je problem Staci sediet na ebay a sledovat drazby, casto sa MM vydrazi za $ 50-60 (aj s postou), a potom to strelis za 3kk Mne sa raz podarilo vydrazit automaticke s datumom za $ 8,50 postovne bolo $ 25 - no nekup to! Svagor pri stavbe domu si ich velmi pochvaluje Jsou jich tam tuny, ale nechci ten geniální nápad okopčit! Asi bych si těch milionů potom nevážil!
pete Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 Čau všem. Před časem jsem koupil jedny na ebay za cca 1800,- včetně pošty. Nosím je, baví mě a určitě nebudou v prodejním vlákně, ale pokud všichni takhle koupí, tak chápu, že je to kšeft (cca 1200,- na kousku). Já bych za ně 3000 nedal, zvlášť, když z ebayem je to v poho..., ale každého věc. V každém případě jsem spokojen. Tak ať všem slouží.
Pekos Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Čau všem. Před časem jsem koupil jedny na ebay za cca 1800,- včetně pošty. Nosím je, baví mě a určitě nebudou v prodejním vlákně, ale pokud všichni takhle koupí, tak chápu, že je to kšeft (cca 1200,- na kousku). Já bych za ně 3000 nedal, zvlášť, když z ebayem je to v poho..., ale každého věc. V každém případě jsem spokojen. Tak ať všem slouží. Absolutně v pořádku! Ale pokud budou zájemci o tyto kousky ochotní dávat 3t a víc, přestože se dají bez problému pořídit za polovinu na eBay, tak toho bude tady přibývat! Tenhle druh prodeje patří na Aukro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se