Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 349
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
PS: Ale jedno pozitivum pro odpůrce MM to má, velikostně a stylově jsou podle mého vkusu 100% OK, takže pomalu začnu prodávat, vše co mám doma a šetřit na Panerai.

Přesně tak :)

O to také nejvíce jde, ne? Pochybuji, že by si MM koupil někdo, kdo si nechce vyzkoušet typ pouzdra a velikost, pocit z nošení, nebo B) kdo má paneraie precisty, dievas apod a vysloveně tento typ hodinek nesbírá...

Takže tato vyšší fluktuace (zaviněna ponejvíce "panerai mánií" - nic proti :) ) je podle mě zcela normální.

Sám jedny mám už nějakou dobu a do hospody k riflím dobrý - prodávat je tak určitě nebudu, půjčuji je za pivo na ozkoušení a tím dochází k poklesu nákupů MM :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

S dovolením tady odpovím Conradovi na jeho připomínky v již zavřeném prodejním vlákně MM. Jestli nevidí rozdíl v prodejích MM a mého, který se týkal Breitling Avenger (uznávám-můj velký omyl), tak mě to zaráží. Prodával jsem rok staré, 99% ní stav, komplet doklady..., koupené v ČR. Nové v tu dobu stály 97t, já chtěl už ani nevím kolik, ale o hodně míň. Že jsem je koupil ještě levněji, by v tomto případě nemělo hrát velkou roli. ....Narozdíl od toho se zde rozrůstá prodej MM, za které s úspěchem prodejci požadují 3t a více, přestože prodejní cena nových je zhruba na polovině! Proti MM nemám nic, kdo za ně dá 3t, toho moc nechápu. Možná by se mohl Conrád pustit i do těchto prodejů a měl by i víc argumentů :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Pekos
Odesláno
S dovolením tady odpovím Conradovi na jeho připomínky v již zavřeném prodejním vlákně MM. Jestli nevidí rozdíl v prodejích MM a mého, který se týkal Breitling Avenger (uznávám-můj velký omyl), tak mě to zaráží. Prodával jsem rok staré, 99% ní stav, komplet doklady..., koupené v ČR. Nové v tu dobu stály 97t, já chtěl už ani nevím kolik, ale o hodně míň. Že jsem je koupil ještě levněji, by v tomto případě nemělo hrát velkou roli. ....Narozdíl od toho se zde rozrůstá prodej MM, za které s úspěchem prodejci požadují 3t a více, přestože prodejní cena nových je zhruba na polovině! Proti MM nemám nic, kdo za ně dá 3t, toho moc nechápu. Možná by se mohl Conrád pustit i do těchto prodejů a měl by i víc argumentů :thumbsup_anim:

Já nevím jak ostatní ale já za svoje MM 3tis. opravdu dal.

Odesláno
Já nevím jak ostatní ale já za svoje MM 3tis. opravdu dal.

Také jsem koupil své MM před půl rokem cca za 3.500,- a pokud je budu někdy prodávávat, můžu poslat kupci kopii výpisu z účtu (pokud mi nebude věřit).

Prosím kritiky, aby si uvědomili i to, že nákupem na Chronomagu neriskuje kupující téměř žádně riziko (za dva roky zde vím o jednom problému s nákupem), kdežto o nákupu na internetu zde najdete spoustu vláken jak koupující nedostal nic nebo poškozené zboží.

Odesláno

Pekos - ja za MM dal od 1600 do 3500 CZK, z toho pouze ty posledni ktere jsem prodaval za 1777 staly mene nez 2500 CZK. Ona je to celkem novinka ty MM za 75 USD vcetne posty, drive si za ten zazrak nechali cinsti ebay prodejci zaplatit.. Kazdopadne o tom jak jsi prodaval Breitlingy nebo cokoliv jinyho to zas tak moc neni, ale proste jsou tu dana pravidla, ktera jsi si obchazel uz v obdobi tvych zazracnych prodeju, ale se kterymi bys nyni jiz vyjebavat nemusel.. proste do prodejnich vlaken se nepisou reci o cene, ani dalsi OT, pokud chces cenu levnejsi posli SZ, pokud te inzerat sere napis moderatorovi.. Stejne jako nekomu prijde vyhodne koupit si becka za 70k kdyz se daji sehnat za 50k, tak nekomu prijde fajn si koupit MM za 3 litry i kdyz je muze mit levnejsi.. Ja jsem pouze pro to, pokud by se tu rozmahal prodej novych netknutych ve folii ve vetsim at ti co to takhle prodavaji se pridaji do profi sekce a hazi svoje nabidky na sekce nabidky obchodniku.

Odesláno
Pekos - ja za MM dal od 1600 do 3500 CZK, z toho pouze ty posledni ktere jsem prodaval za 1777 staly mene nez 2500 CZK. Ona je to celkem novinka ty MM za 75 USD vcetne posty, drive si za ten zazrak nechali cinsti ebay prodejci zaplatit.. Kazdopadne o tom jak jsi prodaval Breitlingy nebo cokoliv jinyho to zas tak moc neni, ale proste jsou tu dana pravidla, ktera jsi si obchazel uz v obdobi tvych zazracnych prodeju, ale se kterymi bys nyni jiz vyjebavat nemusel.. proste do prodejnich vlaken se nepisou reci o cene, ani dalsi OT, pokud chces cenu levnejsi posli SZ, pokud te inzerat sere napis moderatorovi.. Stejne jako nekomu prijde vyhodne koupit si becka za 70k kdyz se daji sehnat za 50k, tak nekomu prijde fajn si koupit MM za 3 litry i kdyz je muze mit levnejsi.. Ja jsem pouze pro to, pokud by se tu rozmahal prodej novych netknutych ve folii ve vetsim at ti co to takhle prodavaji se pridaji do profi sekce a hazi svoje nabidky na sekce nabidky obchodniku.

Já jsem měl na mysli právě ty prodeje ve folii....Ale seru na to!..... Jak dlouho se tu bude ještě probírat můj "nešťastný" prodej Br. jsem zvědavej! Třeba za 5 let něco napíšu a Conrad mi připomene Avengery. Do 10-15 min potom ještě i Ty. Aspoň si na ně vzpomenu.

Odesláno
Já jsem měl na mysli právě ty prodeje ve folii....Ale seru na to!..... Jak dlouho se tu bude ještě probírat můj "nešťastný" prodej Br. jsem zvědavej! Třeba za 5 let něco napíšu a Conrad mi připomene Avengery. Do 10-15 min potom ještě i Ty. Aspoň si na ně vzpomenu.

Me spis vzdycky dostava jak nekdo kdo sam porusuje pravidla a ja nevim kde co, se dokaze rozcilit ze to nekdo dela take, nebo ze porusuje nejaka jina.. Me je uplne putna jestli jsi prodaval Avengery za vic nez jsi koupil nebo za min, pokud je od tebe nekdo koupil dobrovolne nevidim na tom nic zavadnyho a je to naprosto v poradku, ale nevidim duvod proc se potom se*es ty do vlaken a nekomu tam vycitas co za kolik prodava - moc dobre si pamatuju na tvoje prodejni vlakno jak te s*alo ze tam nekdo resi cenu nakup/prodej a najednou kdyz takhle prodava nekdo jiny tak delas to samy..?!? :suicide_anim:

Odesláno

Ajajaj! Koukam, ze jsem to trochu rozpoutal ja tim komentarem, ze se daji koupit za 75 USD. Ale jak to asi vzniklo? Uvidel jsem ty GMT v sekci prodam a prehledl jsem cenu pod obrazky,tak jsem si na e-bay - jakozto univerzalnim obchodaku- zadal 'marina militare gmt' a vypadlo jich na mne asi 200 v rozpeti 75-125 USD v ruznych verzich a pak jsem si vsiml, ceny, kterou za ne vanil pozadoval. Nemel jsem ji komentovat a je mi lito, ze jsem rozpoutal tuhle debatu a taky vanilovi zkazil kseft. Sorry,jsem poucen...Verim, ze by si i za 3k sveho kupce nasli pri soucasne fascinaci Panerai designem.

• po měsíci...
Odesláno

Vyzera to tak, ze MM na eBay sa uz tak lahko kupit nedaju. No na WUS sa o nich stale zivo diskutuje a predavaju sa. Zaujala ma fotka strojceka so sekundovkou na 9ke a rezervou natahu na 6ke. Uprimne povedane, v hodinkach za 60$ som nieco take necakal:

DSC00535.jpg

DSC00531.jpg

Odesláno
jinak pro zakladatele vlakna, jsem 50km od Brna ;)

Diky, ale uz dvoje MM mam :thumbsup_anim:

Viz tato dve vlakna

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14905

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15680

A co ty tvoje? Drzi dobre cas? Ty moje, kdyz je nosim, tak jdou velmi presne, odchylka je zhruba 1-3 vteriny do plusu za 24h... Ale muj vyvoj je takovy, ze se zacinam vic klonit k mene konfliktnimu "radiomir like" pouzdru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...