Jan_Jan_2006 Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Odesláno 3. září 2024 Děkuji.... Také se mně moc líbí....
chief Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Šťastná červená Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 Pořád se kochám.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Radek124 Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Odesláno 14. září 2024 Na velkou vodu WR200... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Odesláno 26. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xda2 Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Odesláno 10. října 2024 FORTIS Official Cosmonauts v titanu. Jo, a nejsou modré, to ten antireflex... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Odesláno 11. října 2024 Pilotkový Flieger Friday 🪽 Tak přátelé, přeji bezpečný odlet na víkend, a na čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 Nějak to tady vazne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
chief Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 FORTIS SUNday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rolas Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2024 V 1. 11. 2024 v 13:40, CEGY napsal: Nějak to tady vazne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co to je za limitku? Vidím to poprvé a na tom natu to vypadá dobře! Já aktuálně takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
CEGY Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 před 15 hodinami, rolas napsal: Co to je za limitku? Vidím to poprvé a na tom natu to vypadá dobře! Já aktuálně takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Limitka to není, jenom cifr z Fortis squadron program. Ještě se daji nějaké sehnat. Ty kosmonauty s lemanii jsou top. Teda stejně jako už jejich ceny.
Panchart Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2024 Omlouvám se jestli už tady jsou, zápěstí 19,5 a připadají mi velký. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Charvy23 Odesláno 19. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2025 Zdravím, Fortis Aviatis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Radek124 Odesláno 26. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 12. února 2025 Nahlásit Odesláno 12. února 2025 Sněží sněží jen se leje Kolem mě teď sedí samej Apple Watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cokafola Odesláno 16. února 2025 Nahlásit Odesláno 16. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spona Odesláno 26. února 2025 Nahlásit Odesláno 26. února 2025 Dnes jedny oblekovky, jsou krásný a pohodlný. Možná i dost nezvyklej model, ale za mě se jim moc povedl. Pár oblekovek jsem už měl, ale zatím vedou. Možná jednou kouknu i po GS jen pro potěšení. Jinak je mám vlastně furt v trezoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se