Jan_Jan_2006 Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Odesláno 3. září 2024 Děkuji.... Také se mně moc líbí....
xda2 Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Odesláno 10. října 2024 FORTIS Official Cosmonauts v titanu. Jo, a nejsou modré, to ten antireflex...
chief Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Odesláno 11. října 2024 Pilotkový Flieger Friday 🪽 Tak přátelé, přeji bezpečný odlet na víkend, a na čas
rolas Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2024 V 1. 11. 2024 v 13:40, CEGY napsal: Nějak to tady vazne.. Co to je za limitku? Vidím to poprvé a na tom natu to vypadá dobře! Já aktuálně takto: 1 1
CEGY Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 před 15 hodinami, rolas napsal: Co to je za limitku? Vidím to poprvé a na tom natu to vypadá dobře! Já aktuálně takto: Limitka to není, jenom cifr z Fortis squadron program. Ještě se daji nějaké sehnat. Ty kosmonauty s lemanii jsou top. Teda stejně jako už jejich ceny.
Panchart Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2024 Omlouvám se jestli už tady jsou, zápěstí 19,5 a připadají mi velký.
chief Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Sněží sněží jen se leje Kolem mě teď sedí samej Apple Watch
spona Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Dnes jedny oblekovky, jsou krásný a pohodlný. Možná i dost nezvyklej model, ale za mě se jim moc povedl. Pár oblekovek jsem už měl, ale zatím vedou. Možná jednou kouknu i po GS jen pro potěšení. Jinak je mám vlastně furt v trezoru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se