Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den, prosim vas o nazor na znacku hodiniek penguin? Co je to za znacka? V hodinkach sa vobec nevyznam. Ide presne o typ PGN0011 a nasiel som ich za 2950sk aj s dopravou. Hodinky sa mi pacia, no neviete mi niekto poradit kde ich kupim lacnejsie? Dakujem.

Odesláno

V životě jsem o nich neslyšel a to už jsem prošel hodně stránek a webů o hodinkách ...

Musel jsem se na ně mrknout vyhledánim přes Google, běžná quartzová Čína ... Takovejch hodinek se vyrábí ... Mrkni na jiný, tohle je navíc designově z nejstrašnějších ...

Návštěvník Snow
Odesláno

Za 2950Sk aj s dopravou to musí být naprosto skvělá značka. Někdy mám pocit, že si z nás někdo dělá prdel.

Zde je nevídaná prezentace výše zmíněného šuntu Pingujín :lol2: .

Odesláno
To je asi vec vkusu, navyse, nechcem vela utracat.
Podle toho, jak vypadají, mi připomínají dětské hodinky pro předškolní děti ...

Neblbni, přidej tisícovku, dvě a kup si hodinky, tohle je hrůza ...

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
To je asi vec vkusu .................

No, to asi bude :lol2: :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
V životě jsem o nich neslyšel a to už jsem prošel hodně stránek a webů o hodinkách ...

Musel jsem se na ně mrknout vyhledánim přes Google, běžná quartzová Čína ... Takovejch hodinek se vyrábí ... Mrkni na jiný, tohle je navíc designově z nejstrašnějších ...

ako si to myslel ze je to quartzova cina? vsade pisu ze maju japonsky strojcek od seika

Odesláno (upraveno)

Dle meho je to dotaz spis na nejake forum o mode, nez o hodinkach. Tyhle ukazatele casu (nechci rikat to slovo, ktere ma pro nas jiny vyznam) jsou spis o tom jesti se hodi k ruzove kosili a puntickove kravate:-)

El Prezidente:

Good Luck - Znam jednoho majitele firmy co nosi hodinky s MIckey Mousem a na kazdem jednani tim totalne vyhodi protistranu z miry. Jestli mas dojem, ze tucnak ucel splni - tak jsi na spravne ceste a s tvym nickem - Vaclave - ty filuto ...

:cheers:

Upraveno uživatelem frista
Odesláno

O znacke hodiniek tu hovorit nemozno....ale Ku kvalite samotnej, nedival som sa podrobne ale ak tam spominaju seiko tak budu v pohode .... ono na baterkacoch nie je v podstate co pokazit aj cina vydrzi ist roky

Je to presne jak pise frista... ak od toho ukazovatela casu cakas nieco viac nez len ze sa ti bude hodit ku kravate tak si pocitaj chivlu na tomto fore a zistis ze Hodinky musia byt predrazene nepresne a poruchove na to, aby vobec malo zmysel sa o nich bavit ako o Hodinkach...... inak povedane quartz sa tu toleruje len vo vynimocnych pripadoch :)

Odesláno
Za 2950Sk aj s dopravou to musí být naprosto skvělá značka. Někdy mám pocit, že si z nás někdo dělá prdel.

Myslím, že to vystihuje heslo na jejich lusxusní ( papírové ) krabičce - Nobody Dose it Like Penguin ... tož to je teda pravda... Kup si za ty prachy mechanický Orienty, Seiko 5 nebo Vostoky a když nic jiného tak se ti aspoň nebudou smát....

Odesláno

Nádherný a vcelku napínavý fotopříběh co z těch krabic nakonec vyleze, bohužel ... :crying_anim02: . Přemýšlím ale že by to byl docela příznačný dárek pro mýho bráchu, jelikož má přezdívku Penguin, ale zřejmě by se mu na nich líbil jen ten tučňák ;) .

Odesláno
To je asi vec vkusu, navyse, nechcem vela utracat.

Ahoj, hele neunahli se. Dej v klidu kavicku, najdi si treba na tomhle foru par informaci o hodinkach, treba hned na uvodni strance. Koukni do sekce prodam i na starsi prodeje a uvidis sam.

Myslim, ze je lepsi prihodit litr a mit hodinky (i starsi) nez jako "jediny sperk praveho muze" mit tenhle cimrmanstroj. Bez urazky tveho vkusu. On i vkus se totiz vyviji a za tohle bych prachy nedaval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...