sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Před hodinou, patrizzio napsal: Sú z nich asi najuniverzálnejšie. Len som myslel, že ak máš čierny cifer na Béčkach, tak niečo iné. Biele potápky na leto - nádhera No právě že jedny černé, už mám ,ale táhne mě to zas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 kdyz uz Moony, tak ze stavajici nabidky se mi nejvic libi tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Používáš stopky na těch béčkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 1 minutou, snake napsal: Používáš stopky na těch béčkách? Vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Tak si kup vlnky...na co máš moony když nestopuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 56 minutami, snake napsal: Tak si kup vlnky...na co máš moony když nestopuješ... Tak jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Tedy pánové, řeknu vám, že to nebylo vůbec jednoduché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Děkuji všem za názory a komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Se s tím nemažeš, tak to má být gratuluji k novým hodinkám, ať už vyhrály jakékoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Gratuluji Tak už nás nenapínej a pochlub se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 No nemažeš není úplně přesné, už v tom ležím od března . Toto bylo pouze finále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Super , gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Tak to gratuluji moc se mi líbí ta datumovka na šesté hodině, krásně to vyvažuje ciferník Taky jsem si akorát nedávno pořídil podobný kousek, tak ať ti dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Jsou nádherné, gratuluji. Ty výraznější vlnky z nich dělají mnohem zajímavější černé potápky a je to krásně vidět při srovnání první fotky z obchodu a téhle z auta...a bílý cifr můžou obsadit třeba expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Gratulace! Dobrá volba. Máš teď fajne kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Díky!!! Jsem z nich nadšený, na denním světle jsou daleko krásnější než v obchodě, tak ty Moony třeba příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Gratulácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Před hodinou, sobi napsal: Tedy pánové, řeknu vám, že to nebylo vůbec jednoduché. Jsem Tě tak nakopl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 ty jsou nádherný tvl ! Zdá se to, nebo jsou ty indexy a ručky lehce namodralé? Asi klam že? Jsou fakt pecka...oproti páprdovským Moonum 100 a 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se