Chorche Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 To mně taky. Na šestce, jako mají Antea. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Perfektní. Hlavně ta světlá varianta mě bere. A datum určitě ne, to by je úplně zkazilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Skoda, ze nemaji bombirovany ciselnik. Zvedl by je o 1000 %. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miraclei Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Hodinky jsou moc hezký, jednoduchý, čistý,obzvlášť na tý ruce vypadají skvěle. Podle mého jim nic nechybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Ja jsem velký a vleklý fanda Jorga Schauera, ale tyhle mě opravdu nenadchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 (upraveno) Hodinky pěkné. ALE. Před 8 lety stály 490,-Euro a byl tam strojek ETA 2824. Teď stojí 728,-Euro a strojek je stejnej. Slušnej vývoj ceny ..... :-D Upraveno 25. ledna 2016 uživatelem Otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Troska vlakno upadlo tak pre ozivenie. Sive limitky so sunburstom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiuzunov Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 I own a Partitio for few months now. Awesome watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se