Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja hltam od rana Viktorovo Rotary a cim dal vic jim prichazim na chut.

Odesláno

dnes jsem vařil véču, takže: grilovaná mozzarela zabalená v parmské šunce na olivovém oleji a čerstvé bazalce, lehce zakáplé 5letým balsamico octem, podávané na čerstvých jahodách se sladko-kyselou omáčkou, doplněno čerstvou bagetou a lehoučkým Cabernetem Moravia od Glosů, mňam :)

Odesláno
dnes jsem vařil véču, takže: grilovaná mozzarela zabalená v parmské šunce na olivovém oleji a čerstvé bazalce, lehce zakáplé 5letým balsamico octem, podávané na čerstvých jahodách se sladko-kyselou omáčkou, doplněno čerstvou bagetou a lehoučkým Cabernetem Moravia od Glosů, mňam :)

fu tak to je huste :D ty si nejaky fajnšmeker. neposles mi to na dobierku? :baaasmiley:

To ja som suchar, mal som len kuracie kusky na cinsky sposob, ryzu hranolky a salat. Ale v prahe som si dal zapekliteho kuřaka s porkem na smotane a ryzu jak pro slony. A po chlebu se praci z nosa :D Ach milujem ten podnik... :notworthy:

Odesláno

dneska:

snídaně - chleba s máslem

na druhou snídani půl tabulky čokolády a days čokoládový

Oběd - Tuňák s hranolky, šopský salát

Svačina - dortíček

Večeře - párečky

Druhá večeře - hroznové víno......

nějak jsem měl dneska celý den hlad......

Odesláno
fu tak to je huste :D ty si nejaky fajnšmeker. neposles mi to na dobierku? :baaasmiley:

ano, miluju luxusní dobroty z kvalitních surovin, jsem prostě děsně rozežraný a nestydím se za to :D

( zítra vařím mořského ďasa na rozmarýnu s retovanými foie gras, čekankou a hřiby ;) )

Odesláno
ano, miluju luxusní dobroty z kvalitních surovin, jsem prostě děsně rozežraný a nestydím se za to :D

( zítra vařím mořského ďasa na rozmarýnu s retovanými foie gras, čekankou a hřiby ;) )

Co příští chronomag sraz uspořádat u tebe? :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno

morsky das patri k mojim oblubenym rybam, ale hodi sa k nemu fois gras? fusion je sice nice, ale fois gras a monkfish?... to je skoro ako surf & turf :-)

kazdopadne tu cakanku a rozmaryn si k tomu viem predstavit celkom dobre (ale aj taku parmsku sunku spominanu v predchadzajucom prispevku, na obalenie toho morskeho dasa pri grilovani)

u mna to bol dnes na obed grilovany grouper a na veceru planujem chobotnicu ako starter a steak z tuniaka marinovaneho v miso s pesto :-)

Odesláno

Navrhuji založit nové téma "Recepty pro labužníky"

No není to krásné snídat hodinu,obědvat dvě a o večeři ani nemluvím.

To mi v tady chybí.V bulharsku si sednem k večeři celá rodina a sedíme klidně i pět hodin.

Stůl musí být plný jídla i kdyby to nikdo nejedl.Prostě pohoda.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...