boo-beek Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Cerealni kaiserky s maslem, kolibou a kurecim salamkem
cody Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Ja hltam od rana Viktorovo Rotary a cim dal vic jim prichazim na chut.
Onisan Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Hovězí na houbách, rýže, krupicová omáčka a jako desert sushi ...
gas Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 dnes jsem vařil véču, takže: grilovaná mozzarela zabalená v parmské šunce na olivovém oleji a čerstvé bazalce, lehce zakáplé 5letým balsamico octem, podávané na čerstvých jahodách se sladko-kyselou omáčkou, doplněno čerstvou bagetou a lehoučkým Cabernetem Moravia od Glosů, mňam
Senseeei Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 dnes jsem vařil véču, takže: grilovaná mozzarela zabalená v parmské šunce na olivovém oleji a čerstvé bazalce, lehce zakáplé 5letým balsamico octem, podávané na čerstvých jahodách se sladko-kyselou omáčkou, doplněno čerstvou bagetou a lehoučkým Cabernetem Moravia od Glosů, mňam fu tak to je huste ty si nejaky fajnšmeker. neposles mi to na dobierku? To ja som suchar, mal som len kuracie kusky na cinsky sposob, ryzu hranolky a salat. Ale v prahe som si dal zapekliteho kuřaka s porkem na smotane a ryzu jak pro slony. A po chlebu se praci z nosa Ach milujem ten podnik...
safi Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 dneska: snídaně - chleba s máslem na druhou snídani půl tabulky čokolády a days čokoládový Oběd - Tuňák s hranolky, šopský salát Svačina - dortíček Večeře - párečky Druhá večeře - hroznové víno...... nějak jsem měl dneska celý den hlad......
gas Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 fu tak to je huste ty si nejaky fajnšmeker. neposles mi to na dobierku? ano, miluju luxusní dobroty z kvalitních surovin, jsem prostě děsně rozežraný a nestydím se za to ( zítra vařím mořského ďasa na rozmarýnu s retovanými foie gras, čekankou a hřiby )
skalis Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Prave jsem dojedl posledni kousek vlastnorucne upeceneho jablecneho strudlu. Pro nej mam fakt slabost, takze si brzy upecu dalsi
safi Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 ano, miluju luxusní dobroty z kvalitních surovin, jsem prostě děsně rozežraný a nestydím se za to ( zítra vařím mořského ďasa na rozmarýnu s retovanými foie gras, čekankou a hřiby ) Co příští chronomag sraz uspořádat u tebe?
gas Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Co příští chronomag sraz uspořádat u tebe? že nedržím hubu, klidně
bajan Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 ano, miluju luxusní dobroty z kvalitních surovin, jsem prostě děsně rozežraný a nestydím se za to ( zítra vařím mořského ďasa na rozmarýnu s retovanými foie gras, čekankou a hřiby ) morsky das patri k mojim oblubenym rybam, ale hodi sa k nemu fois gras? fusion je sice nice, ale fois gras a monkfish?... to je skoro ako surf & turf :-) kazdopadne tu cakanku a rozmaryn si k tomu viem predstavit celkom dobre (ale aj taku parmsku sunku spominanu v predchadzajucom prispevku, na obalenie toho morskeho dasa pri grilovani) u mna to bol dnes na obed grilovany grouper a na veceru planujem chobotnicu ako starter a steak z tuniaka marinovaneho v miso s pesto :-)
Berbatow Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 ano, miluju luxusní dobroty z kvalitních surovin, jsem prostě děsně rozežraný a nestydím se za to ( zítra vařím mořského ďasa na rozmarýnu s retovanými foie gras, čekankou a hřiby ) Navrhuji založit nové téma "Recepty pro labužníky" No není to krásné snídat hodinu,obědvat dvě a o večeři ani nemluvím. To mi v tady chybí.V bulharsku si sednem k večeři celá rodina a sedíme klidně i pět hodin. Stůl musí být plný jídla i kdyby to nikdo nejedl.Prostě pohoda.
Senseeei Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 najluxusnejsie jedlo pre mna su halusky a rezne
Berbatow Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Kibi: musím si rýpnout, Dragunov - na Dragunovovi
sety Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 bohuzel nicim musim cvicit a sundavat kila
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se