BUBÁK Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 (upraveno) OK DRAGUNOVOVI- z toho bude mít dost lidí zamotanou palici, i když je to dobrá češtin, vypadá to blbě. Co tam třeba škrábnout: Dalekohledem přidělaném na SVD Dragunov. Něco ke čtení, i když to skoro každej zná: http://www.country-military-plzen.cz/milit...os_hathcock.htm Upraveno 17. září 2008 uživatelem BUBÁK
Kalifx Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Nesnídám oběd normálka v hospodě u "Rusáka" (máme to z reklamky blízko ) večeře mimořádně taky v restauraci (výtečná řecká restaurace Kavala): báječná gratinovaná paprika plněná fetou a chobotnice na grilu. Prostě kombinace dvou teplých předkrmů a k tomu teplý domácí chleba) Doma pak na "dojetí" obligátní Pirque Estate Cabernet Sauvignon ze sklípku pána jménem Alvaro Espinoza z Maipo Valley (ale koupil jsem ho v M&S )
redd Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Nesnídám Velmi nezdravé, snídaně je základ!
Jakubisko Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Velmi nezdravé, snídaně je základ! Souhlasim, ale jeste nezdravejsi mi prijde posnidat jen kafe
Gilius Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Souhlasim, ale jeste nezdravejsi mi prijde posnidat jen kafe když k tomu přidáš cigáro,tak je to start jedna báseň.....a když už si dopřeju snídani,tak párečky.....buřtamíny jsou třeba....
Jakubisko Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 když k tomu přidáš cigáro,tak je to start jedna báseň.....a když už si dopřeju snídani,tak párečky.....buřtamíny jsou třeba.... A tohle znas? Následující receptura na obyčejné párky byla získána od nejmenovaného pracovníka jedné rakouské firmy, která vyrábí uzeniny na objednávku a podle cenových požadavků supermarketů a hypermarketů v ČR, zřejmě pod jednotným obalem. Obyčejné párky, receptura na 100 kg výsledného produktu: 15 kg SEPARÁT (kostní moučka) 15 kg SÁDLA 26 kg KŮŽOVÁ EMULZE 10 kg A-GEL (chemie) 6 kg ŠKROB 22 kg LED (strouhanky pro spojení směsi, později zvodnatí) 2 kg SŮL 2 kg SÓJA 1 kg EMULGÁTOR 1 kg KOŘENÍ + BARVIVO Výsledný produkt: 100 kg růžovoučkých párečků. Pokud byste v receptu marně hledali maso, nespletli jste se, skutečně tam žádné není. Dobrou chuť Vám přejí ?SPOJENÉ KAFILÉRIE, a.s.? Pro informaci ? v psích konzervách je vlastně úplně to samé. Stačí osolit, hodit na pánev a chutná to úplně stejně. Akorát potom budete mít ještě hladkou hebkou srst, protože na rozdíl od párků obsahuje psí žrádlo vitamíny a minerály! Parecku se snazim jist minimum, prave z tohoto duvodu. Ale klobaskami, kde je to maso opravdu VIDET, nepohrdnu
spiderer Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Ja taky nesnidam, uz tak cca 10 let.. je to spatny
redd Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 (upraveno) Pro životosprávu a nastartování metabolismu je snídaně velmi důležitá. Po noci je tělo v tomhle ohledu dost vyprázdněné a oslabené. Je důležité metabolismus správně nastartovat, lépe se pak spaluje a odbourává potrava/tuk, apod. Trošku paradox, ale platí: Kdo chce hubnout, musí snídat Radši nevečeřet, ale rozhodně snídat! A nejlépe hodně a vydatně! Má to taky vliv na únavu, koncetraci, apod. Ale co, každý svého štěstí/zdraví strůjcem... Upraveno 18. září 2008 uživatelem redd
Gilius Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 A tohle znas? Parecku se snazim jist minimum, prave z tohoto duvodu. Ale klobaskami, kde je to maso opravdu VIDET, nepohrdnu jojo..znám..bráchanec pracoval přímo u výroby. A proto si své párečky chodím kupovat k Panu ŘEZNÍKOVI,který si je dělá sám a tydle sračky do nich nedává.Jsou poctivé,masové....on ten pán si na svém řemesle zakládá a jeho párečky jsou naprosto úchvatné.Oproti všelijakým marketům o něco dražší,ale stojí za to......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se