Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nesnídám

oběd normálka v hospodě u "Rusáka" (máme to z reklamky blízko :) )

večeře mimořádně taky v restauraci (výtečná řecká restaurace Kavala): báječná gratinovaná paprika plněná fetou a chobotnice na grilu. Prostě kombinace dvou teplých předkrmů a k tomu teplý domácí chleba)

Doma pak na "dojetí" obligátní Pirque Estate Cabernet Sauvignon ze sklípku pána jménem Alvaro Espinoza z Maipo Valley (ale koupil jsem ho v M&S :) )

Odesláno
Souhlasim, ale jeste nezdravejsi mi prijde posnidat jen kafe :thumbsdown_anim:

 

 

když k tomu přidáš cigáro,tak je to start jedna báseň.....a když už si dopřeju snídani,tak párečky.....buřtamíny jsou třeba.... :thumbsup_anim:

Odesláno
když k tomu přidáš cigáro,tak je to start jedna báseň.....a když už si dopřeju snídani,tak párečky.....buřtamíny jsou třeba.... :thumbsup_anim:

 

A tohle znas? :)

Následující receptura na obyčejné párky byla získána od nejmenovaného pracovníka jedné rakouské firmy, která vyrábí uzeniny na objednávku a podle cenových požadavků supermarketů a hypermarketů v ČR, zřejmě pod jednotným obalem.

 

Obyčejné párky, receptura na 100 kg výsledného produktu:

15 kg SEPARÁT (kostní moučka)

15 kg SÁDLA

26 kg KŮŽOVÁ EMULZE

10 kg A-GEL (chemie)

6 kg ŠKROB

22 kg LED (strouhanky pro spojení směsi, později zvodnatí)

2 kg SŮL

2 kg SÓJA

1 kg EMULGÁTOR

1 kg KOŘENÍ + BARVIVO

 

Výsledný produkt: 100 kg růžovoučkých párečků.

 

Pokud byste v receptu marně hledali maso, nespletli jste se, skutečně tam žádné není.

Dobrou chuť Vám přejí ?SPOJENÉ KAFILÉRIE, a.s.?

 

Pro informaci ? v psích konzervách je vlastně úplně to samé. Stačí osolit, hodit na pánev a chutná to úplně stejně. Akorát potom budete mít ještě hladkou hebkou srst, protože na rozdíl od párků obsahuje psí žrádlo vitamíny a minerály!

 

Parecku se snazim jist minimum, prave z tohoto duvodu. Ale klobaskami, kde je to maso opravdu VIDET, nepohrdnu :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Pro životosprávu a nastartování metabolismu je snídaně velmi důležitá. Po noci je tělo v tomhle ohledu dost vyprázdněné a oslabené. Je důležité metabolismus správně nastartovat, lépe se pak spaluje a odbourává potrava/tuk, apod. Trošku paradox, ale platí: Kdo chce hubnout, musí snídat :) Radši nevečeřet, ale rozhodně snídat! A nejlépe hodně a vydatně! Má to taky vliv na únavu, koncetraci, apod. Ale co, každý svého štěstí/zdraví strůjcem...

Upraveno uživatelem redd
Odesláno
A tohle znas? :)

Parecku se snazim jist minimum, prave z tohoto duvodu. Ale klobaskami, kde je to maso opravdu VIDET, nepohrdnu :thumbsup_anim:

 

 

jojo..znám..bráchanec pracoval přímo u výroby. A proto si své párečky chodím kupovat k Panu ŘEZNÍKOVI,který si je dělá sám a tydle sračky do nich nedává.Jsou poctivé,masové....on ten pán si na svém řemesle zakládá a jeho párečky jsou naprosto úchvatné.Oproti všelijakým marketům o něco dražší,ale stojí za to...... :wub:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...