comm007 Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 mc.cirda napsal: Že by ORLÍKY měl pouze jeden člověk?Tak to asi do nich jdu, mám rád vyjímečnost... Nemá je jen jeden člověk. Přede mnou jich v "open edition" má ještě 43. Moje pořadové číslo je 44 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc.cirda Odesláno 5. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 comm007 napsal: Nemá je jen jeden člověk. Přede mnou jich v "open edition" má ještě 43. Moje pořadové číslo je 44 ... A tvoje (ne)spojenost s eaglem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gutav.lolo Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 ma nove orly.jsem spokojen nezpozduji se spis jdou na pred tak 2 min za 1-2 mesice.citelnost v noci horsi ale kdyz je necham chvili pred spanim pod lampou vydrzi celou noc perfektne.reminek jsem mel hirsch ale uz mi odesel ted mam kaucukovy a naprosto perfektni.vecsinou je nesudavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Orlíky se mi opravdu líbí (na fotkách) na živo jsem neměl tu čest. Ale ta velikost pouzdra....na muj vkus jsou proste prtavy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Já jsem viděl Orlíky (tedy ty původní) na posledním setkání Chronomagu v Olomouci, kam je přinesl Aviatik a musím říct, že se mi dost líbily. Na tehdejší dobu musely působit jako docela high tech hodinky. Z hlediska současných trendů souhlasím s Gorgem - ta nešťastná velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Mech napsal: Já jsem viděl Orlíky (tedy ty původní) na posledním setkání Chronomagu v Olomouci, kam je přinesl Aviatik a musím říct, že se mi dost líbily. Na tehdejší dobu musely působit jako docela high tech hodinky. Z hlediska současných trendů souhlasím s Gorgem - ta nešťastná velikost. ...byl pritomen na srazu i dozimetr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Je to sice spíš na chlubící vlákno, protože mám fakt radost (vedle Igenů 45 jsou to pro mě jediný fakt pěkný primky), ale nechám to "doma" a dám to sem. Z mé impulzivní touhy odvézt si na Group Meeting za hranice české hodniky se stala velmi příjemná záležitost a bude to vztah na delší dobu než jen na pár dní :-) Mám fakt radost. Coby racionální bankovní krysa mám radost i z toho, že ještě umím udělat něco impulzivního a iracionálního. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 bandicoot napsal: Je to sice spíš na chlubící vlákno, protože mám fakt radost (vedle Igenů 45 jsou to pro mě jediný fakt pěkný primky), ale nechám to "doma" a dám to sem. Z mé impulzivní touhy odvézt si na Group Meeting za hranice české hodniky se stala velmi příjemná záležitost a bude to vztah na delší dobu než jen na pár dní :-) Mám fakt radost. Coby racionální bankovní krysa mám radost i z toho, že ještě umím udělat něco impulzivního a iracionálního. Hezke! A uz jsi premyslel, jak se postavis k tomu, kdyz Ti za ne bude nejaky rakusan nabizet rolexky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) Jako racionální bankéř jsi to u mě nadobro prohrál, veřejně ses ztrapnil a vyřídil (protože nějaký ty rolexky pochopitelně odřekneš, není o čem), takže vítej v klubu Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) Loňská munice rakouských kolegů byla alá Tissot LeLocle. Uvidíme co bude letos, ale nějakou progresi bych nečekal. Nevyměním ani za Rolex ani za celou nohu pršutu (jedu do Záhřebu). A protože cena ze čtvrté ruky byla výborná, nejsem tedy ani zatížen cenovou politikou primu, takže ke členství v klubu nemám výhrad :-) edit: určitě to jen tak neodbydu a časem něco nafotím Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) bandicoot napsal: Wow, krásná iracionálnost:) Gratulace největší! A rakouské kolegy v pohodě dáš. (teď jsem byl v Kodani a u stolu 6ti chlapů dvoje STEJNÉ hodinky s rozdílnými ciferníky - THLink chrono:), na druhý den si oba blázni koupili SKAGEN, co jiného jako suvenýr ze služebky, přímo z rodiště.. to Ti nehrozí) "Nevyměním ani za Rolex ani za celou nohu pršutu (jedu do Záhřebu)"Hmm, ten pršut je trošičku lákavý, ale také bych neměnil:) Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Já měl prosím na sraze v Olomouci na ruce jen původní Orlíky na takovém tom armádním gumoplastovém řemínku a líbily se mi moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 áno, ano, ano. Přijmy moji gratulaci a vítej konečně pořádný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Hele Pavle gratuluju, tohle jsem od tebe necekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) Hele kluci, já bych to od sebe taky nečekal :-) Překvapilo mě to jak první poluce. Číro už nemám z čeho postavit tak co jinýho výstředního může udělat zastánce teorie "value for money" než si koupit primky. Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) Kecá, v životě číro neměl. A co je poluce nevím. Nemělo tam být revoluce. Nebo populace, ale co by to s tím mělo společného... Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Kamil napsal: A co je poluce nevím. Nemělo tam být revoluce. Nebo populace, ale co by to s tím mělo společného... Kamile to je to, kdyz se zacne kourit z komina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Jakubisko napsal: Kamile to je to, kdyz se zacne kourit z komina... A jó, takže poluce je něco jako popílek. Už je mi to jasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) bandicoot: Hoď sem fotku na ruce. Průměr někdy klame. Orlíky se mi snad jako jedný Primky líbí. Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Obvod ruky 17,5cm - naprosot pohodový pocit. Podle mě není malých hodinek. Velikost je vlastnost hodinek, nikoliv chyba. S výjimkou B-Uhr, tam je malý průměr těžké faux-pas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se