Přejít na obsah

Prim-ORLÍK (současná výroba)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Já jsem viděl Orlíky (tedy ty původní) na posledním setkání Chronomagu v Olomouci, kam je přinesl Aviatik a musím říct, že se mi dost líbily. Na tehdejší dobu musely působit jako docela high tech hodinky. Z hlediska současných trendů souhlasím s Gorgem - ta nešťastná velikost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mech napsal:
Já jsem viděl Orlíky (tedy ty původní) na posledním setkání Chronomagu v Olomouci, kam je přinesl Aviatik a musím říct, že se mi dost líbily. Na tehdejší dobu musely působit jako docela high tech hodinky. Z hlediska současných trendů souhlasím s Gorgem - ta nešťastná velikost.

...byl pritomen na srazu i dozimetr? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Je to sice spíš na chlubící vlákno, protože mám fakt radost (vedle Igenů 45 jsou to pro mě jediný fakt pěkný primky), ale nechám to "doma" a dám to sem.

Z mé impulzivní touhy odvézt si na Group Meeting za hranice české hodniky se stala velmi příjemná záležitost a bude to vztah na delší dobu než jen na pár dní :-)

Mám fakt radost. Coby racionální bankovní krysa mám radost i z toho, že ještě umím udělat něco impulzivního a iracionálního.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

bandicoot napsal:
Je to sice spíš na chlubící vlákno, protože mám fakt radost (vedle Igenů 45 jsou to pro mě jediný fakt pěkný primky), ale nechám to "doma" a dám to sem.

Z mé impulzivní touhy odvézt si na Group Meeting za hranice české hodniky se stala velmi příjemná záležitost a bude to vztah na delší dobu než jen na pár dní :-)

Mám fakt radost. Coby racionální bankovní krysa mám radost i z toho, že ještě umím udělat něco impulzivního a iracionálního.

Hezke! A uz jsi premyslel, jak se postavis k tomu, kdyz Ti za ne bude nejaky rakusan nabizet rolexky? :D

Odkaz ke komentáři

Loňská munice rakouských kolegů byla alá Tissot LeLocle. Uvidíme co bude letos, ale nějakou progresi bych nečekal.

Nevyměním ani za Rolex ani za celou nohu pršutu (jedu do Záhřebu).

A protože cena ze čtvrté ruky byla výborná, nejsem tedy ani zatížen cenovou politikou primu, takže ke členství v klubu nemám výhrad :-)

edit: určitě to jen tak neodbydu a časem něco nafotím

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

bandicoot napsal:

Wow, krásná iracionálnost:) Gratulace největší!

A rakouské kolegy v pohodě dáš. (teď jsem byl v Kodani a u stolu 6ti chlapů dvoje STEJNÉ hodinky s rozdílnými ciferníky - THLink chrono:), na druhý den si oba blázni koupili SKAGEN, co jiného jako suvenýr ze služebky, přímo z rodiště.. to Ti nehrozí)

"Nevyměním ani za Rolex ani za celou nohu pršutu (jedu do Záhřebu)"

Hmm, ten pršut je trošičku lákavý, ale také bych neměnil:)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Kecá, v životě číro neměl. :D

A co je poluce nevím. Nemělo tam být revoluce. Nebo populace, ale co by to s tím mělo společného...

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Obvod ruky 17,5cm - naprosot pohodový pocit.

Podle mě není malých hodinek. Velikost je vlastnost hodinek, nikoliv chyba. S výjimkou B-Uhr, tam je malý průměr těžké faux-pas.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...