kuncák7 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Za sebe jednoznačně nerez a to z důvodu toho, že ta černá PVD úprava se mi rychleji "okouká". Navíc mi přijdou celkově univerzálnější. Toť ale názor vyhořelého fortisáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Vím, že toto téma už je hodně starý, ale i když už jsem staršího ročníku a nade vše miluju potápky, tak si spořím a chci klasiku v podobě B-42 cosmonauts. Fliegry ani marinemastery me na ruce neoslovily, tak jen tyto. Vim, ze je to nedostatkový zboží a nikdo se jich zbavovat nebude, tak mi nezbývá, než po troškách šetřit, neošidit děti a jednou si je pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 V 14. 11. 2022 v 14:34, RomanRZ21 napsal: Vím, že toto téma už je hodně starý, ale i když už jsem staršího ročníku a nade vše miluju potápky, tak si spořím a chci klasiku v podobě B-42 cosmonauts. Fliegry ani marinemastery me na ruce neoslovily, tak jen tyto. Vim, ze je to nedostatkový zboží a nikdo se jich zbavovat nebude, tak mi nezbývá, než po troškách šetřit, neošidit děti a jednou si je pořídit. Dobrá volba. Mám verzi GMT a baví mne snad už 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 před 7 hodinami, Ivan Lelák napsal: Dobrá volba. Mám verzi GMT a baví mne snad už 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Ahoj, ja vím, jaké máš a jsou ještě o třídu výš. Ale nikde jsem je neviděl. Jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 PF 2023Přeji všem nejen úspěšné lety do vesmíru.Ale hlavně pevné zdraví a dostatek odpočinku. Veselé Vánoce a šťastný Nový rok!A ať to tiká Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Nové barevné verze fliegerů, 2023 Introducing Fortis Brings New Colours To The Entire Flieger Collection Co na ně říkáte? mě moc za srdce nechytily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Mám pár Fortisů, baví mne klasické modely B-42. Mám rád všechny stejně, ono jde těžko mít rád některé ze svých dětí méně či víc. Tak snad zmíním Aeromastery Old Radium Chronograph, i když možná větší srdcovkou jsou B-42 Pilot Professional Chronograph, které si mne po mnoha letech našly, což je příběh, který jsem už zmiňoval jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Za mě B-42 Cosmonauts...bál jsem se velikosti, ale zbytečně. Sedí krásně i na mém 17,5cm zápěstí a jsou pohodlné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 V 21. 3. 2023 v 14:30, Jirka1985 napsal: Za mě B-42 Cosmonauts...bál jsem se velikosti, ale zbytečně. Sedí krásně i na mém 17,5cm zápěstí a jsou pohodlné... 17,5 cm je pro B-42 OC v pohodě. A navíc bych je nosil i kdyby mi byly velké, protože jsou to skvělé hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 (upraveno) B-42 Off Cosmo sú v odpočte času naj model. Šmrnc tomu dáva oranžová sekundovka, ktorá na fotke nie vždy plne vynikne. Kedysi dávno sme tu rozoberali názor, či by sa tam nehodili väčšie číslice, ako to mala titánová verzia s čiernou korunkou a tiež day/date. Parádny model, u ktorého mi vadila jediná vec a to plecháč spona bez pohotovej mikroregulácie. A aj bez nej by sa dalo, ale plechová spona hmmm. Ale ťah výborný, rovnako aj antireflex. Vždy sa mi páčil naklonením tmavomodrý odtieň. Jeden z mála modelov s plnou škálou minútových indexov na lunete. Upraveno 20. května 2023 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se