kulix Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Nedělní siesta..Tak jsou malé nebo ne?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 (upraveno) Malé jednoznačně NEjsou. Jako sportovní hodinky jsou velké akorát a nemá smysl konkrétně tyto měnit za větší verzi. Upraveno 16. prosince 2012 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Havran Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 souhlas s PhoeniXem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Jo, mozna, ze me ukecate.. Fotky trosku zkresluji..;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Ale jaké ukecávání. Nemá smysl chtít na ruku nepraktická hebeda, která se ani nevlezou pod manžetu košile. Konkrétně tyto jsem měl na ruce a mají ideální proporce EDC sportovních hodinek vhodných téměř ke všemu. Pokud nemáš ruku jako Kamil nebo Drobek, tak to opravdu nemá smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Nedělní siesta..Tak jsou malé nebo ne?. Sedí Ti perfektně. Neměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Neměnit, to oči zkreslují, protože máš 2 vzdálené od sebe, a jak mozek spojuje tyhle 2 úhly, tak ti přijde ruka širší, než ve skutečnosti je. Zkus se podívat jedním okem a zjistíš, že vidíš, co na fotce. Rozhodně neměnit, sedí suprovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Jo chlapci diky.. Proto jsem je chtel, ale cekal jsem, ze budou trosku vetsi.. Vim, ty 45 jsou obrovske a taky nemam tak velkou ruku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Kulix-a co to je ze remen,to je origo Omega? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Asi jo, chvilku je ponosim.. Jsou supr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Kulix-a co to je ze remen,to je origo Omega? Ne ne, water-resist od Riose.. Sedi jim skvele a ta struktura je supr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Detail remenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Colt No prostě nádhera,pro mě jedničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Kulix- diky,vypada fakt dobre,skoda,ze neni az k pouzdru jako treba origo guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Lukine, jsou ti maly, ale to ty vis asi uz moc dobre sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Jo chlapci diky.. Proto jsem je chtel, ale cekal jsem, ze budou trosku vetsi.. Vim, ty 45 jsou obrovske a taky nemam tak velkou ruku..Aj v zrkadle s odstupom 1-2 m to vyzerá úplne inak. Tak, ako to vníma okolie. Vždy som mal pocit, že pri skúšaní moje hodinky na ruke iného vyzerajú lepšie a trochu väčšie. Okrem toho, na kaučuku, resp. silikóne by tie 45 mm vyzerali ešte mohutnejšie ako na ťahu, či remeni. Myslím, že momentálne máš správnu veľkosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Lukine, jsou ti maly, ale to ty vis asi uz moc dobre sam Mno, Ty dokážeš potěšit . Malý nejsou, na úzké ruce vypadají PO 45 děsně a odstávají vzhledem k tvaru poudra a dýnku ještě víc než tyhle 42. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Nedělní poobědová siesta u knihy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Honziku, ty dovedes cloveka potesit..) s tim bojuju..) Panedge, ze neni k pouzdru vubec nevadi, mi se to prave moc nelibi.. Vypada to tak nejak divne.. Diky vsem pri nedeli a preji dobrou chut k obedu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky