semi001 Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Prvni kafe slunecneho dne a vyrazim na trenink Fakt Ti sednou A at nejsem jen OT, jedna z kolony před Prahou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Dik, uz jsem zase na spravne ceste uz asi nebudu dal nic zkouset u konkurence ... Docela cumim,tipoval bych,ze zustanes prave u konkurence.Kazdopadne LV super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Docela cumim,tipoval bych,ze zustanes prave u konkurence.Kazdopadne LV super. už se musím zeptat, co znamenají ty zkratky u Rolexu, LV a LN ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Slušná divočina! Jeseník? podhůří Beskyd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 má nová akvizice z chronoschopu, Steinhart Nav B-Uhr 44 ST1 Premium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Docela cumim,tipoval bych,ze zustanes prave u konkurence.Kazdopadne LV super. už se musím zeptat, co znamenají ty zkratky u Rolexu, LV a LN ? Levné Vintage a Lehounce Nepřesné )))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Konecne Gas dostal rozum.. Kazdy si to musi projit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Levné Vintage a Lehounce Nepřesné )))))) já bych si teda tipnul Lehce Vošklivé a Lehounce Nepřesné, ale dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Levné Vintage a Lehounce Nepřesné )))))) já bych si teda tipnul Lehce Vošklivé a Lehounce Nepřesné, ale dík Nebo i Levné Vošklivky )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Taky jsem uz vylecen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Že by se našel lék na chronobundus? Rolex v jakémkoliv množstvi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 má nová akvizice z chronoschopu, Steinhart Nav B-Uhr 44 ST1 Premium. Nečekal jsem, že se tady objeví tak rychle! Jaké jsou dojmy? Vypadají moc dobře - blahopřeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 (upraveno) Konecne modre nebo tak som nasadil od radosti modraky...(tombed style foto) Upraveno 8. dubna 2013 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Modra je dobra.. Brutal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 (upraveno) Dneska je to "www.rolexmag.cz" Upraveno 8. dubna 2013 uživatelem IntoPicture Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Dneska je to "www.rolexmag.cz" jj, venku je tak hezky, tak aspon par rolex kapek tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 konečně trochu přírodního světla, čas na vytažení solárů ze zimního spánku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Nečekal jsem, že se tady objeví tak rychle! Jaké jsou dojmy? Vypadají moc dobře - blahopřeju. Díky, no, já je mám už déle, ale původní řemen je mi velký a tak čekám na zkrácenou verzi. Chtěl jsem se pochlubit až pak, dýnkem nahoru, ale nevydržel jsem to. Neštěstí na ně pasuje kovový náramek z ?obyčejné? řady, tak je mám zatím na čem nosit, na ten sportovnější vzhled už jsem si zvykl a možná je tak budu dokonce nosit raději. Jsou to už mé třetí pilotky od Steinhartu a na zpracování na velmi vysoké úrovni už jsem zvyklý, ovšem zde se Günter vytáhl, sendvičový ciferník je posouvá ještě o další level nahoru, nová korunka se pěkně ovládá a zatím nejhezčí, co jsem viděl. No a ten strojek, to je paráda, mám ho v antracitovém provedení a sobecky doufám, že jich moc nebude. Na, to, jak jsou masivní, nosí se pohodlně, konečně řada prémium, ve velikosti 44 mm, jsem velmi spokojen a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Konecne modre nebo tak som nasadil od radosti modraky...(tombed style foto) Jsou skvělé, taťko šmoulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kautsky Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 rolexy samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky