Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Tohle mi nedělej :( Jsem teď nucenej se holit elektrickým strojkem, a je to oproti safety razorům děsný peklo :(

Možná je to strojkem... Když mám vousy krátké, tak se krásně oholím i Braunem Series 3 a to velmi kvalitně. Sice je kultura holení pryč, ale na kvalitu oholení si nemůžu stěžovat-teda až na časté zarůstání vousů v koutcích úst, to s žiletkou neznám. Tak teda oprava, ať nedráždím :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná je to strojkem... Když mám vousy krátké, tak se krásně oholím i Braunem Series 3 a to velmi kvalitně. Sice je kultura holení pryč, ale na kvalitu oholení si nemůžu stěžovat-teda až na časté zarůstání vousů v koutcích úst, to s žiletkou neznám. Tak teda oprava, ať nedráždím :D

U mě to je předpokládám velmi citlivou kůží. Jak ty moderní žiletkáče s padesáti břitvama, a tak i fakt kvalitní elektrický strojky na mě prostě nefungujou ;)

Odkaz ke komentáři

Mě by zajímalo, po přečtení vlákna Čím se holíte jsem v Tescu na zkoušku koupil Wilkinson Classic set a teda první holení bylo celkem krvavé. To od Gilette Mach3 neznám. Je takový rozdíl mezi těmi kovovými od Merkuru a touhle plastovou hračkou?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...