Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Tohle mi nedělej :( Jsem teď nucenej se holit elektrickým strojkem, a je to oproti safety razorům děsný peklo :(

Možná je to strojkem... Když mám vousy krátké, tak se krásně oholím i Braunem Series 3 a to velmi kvalitně. Sice je kultura holení pryč, ale na kvalitu oholení si nemůžu stěžovat-teda až na časté zarůstání vousů v koutcích úst, to s žiletkou neznám. Tak teda oprava, ať nedráždím :D

post-11518-0-99779900-1366718997_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná je to strojkem... Když mám vousy krátké, tak se krásně oholím i Braunem Series 3 a to velmi kvalitně. Sice je kultura holení pryč, ale na kvalitu oholení si nemůžu stěžovat-teda až na časté zarůstání vousů v koutcích úst, to s žiletkou neznám. Tak teda oprava, ať nedráždím :D

U mě to je předpokládám velmi citlivou kůží. Jak ty moderní žiletkáče s padesáti břitvama, a tak i fakt kvalitní elektrický strojky na mě prostě nefungujou ;)

Odkaz ke komentáři

Mě by zajímalo, po přečtení vlákna Čím se holíte jsem v Tescu na zkoušku koupil Wilkinson Classic set a teda první holení bylo celkem krvavé. To od Gilette Mach3 neznám. Je takový rozdíl mezi těmi kovovými od Merkuru a touhle plastovou hračkou?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...