Pavel K. Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Bohužel v práci, tak dnes pro změnu Marinemastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 a aby sme ostali v jednej linii - pred troma dnami - Vysoke Tatry a fortisacky nic nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Stano,Stano co mi to robis.Nadherne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 vyzera to na rysy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 gery, ked ja si neviem pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 (upraveno) vyzera to na rysy? > Hrebienok - Teryho chata - sedlo Sedielko > A z cesty smerom Skalnate pleso - Lomnicky stit, klasika po magistrale - paradne pocasie, klud, minimum ludi, kam sa hrabu letne tlacenice. edit: pridane nehodinkove foto Upraveno 6. února 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Stano, ty nam davas. Hned bych jel, jen nevim, jak by se na to tvarily moje kolena... Ja pridavam jednu sobotni a jednu dnesni. Hodinky jsou jako obvykle a sklo je stale rozbite. Mimochodem v patek bylo vyroci - rok s roladama na pazoure . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Honzo a jak jsi ten rok oslavil, to je vyrazne jubileum na chronomagu! To jsem zazil pouze jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Honzo a jak jsi ten rok oslavil, to je vyrazne jubileum na chronomagu! To jsem zazil pouze jednou Zatim nijak, nechavam to po servisu a vymene skla. Navic jsem mel v patek resil jeste jine zalezitosti, takze na vyroci jsem si vzpomnel az v sobotu. Ale nejaka oslavicka urcite probehne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 LT M8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Taky bych radši fotil třeba v Tatrách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Práce a pak na hokej, takže jasná volba Upraveno 7. února 2011 uživatelem foxik28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 nove treba zabehnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Dneska jsem drsnej utopenej pilot: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Dneska jsem vzal do práce Christopher Ward C5 Malvern Quartz. Sice quartz, ale nosí se parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Tak aj ja mam nieco nove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 (upraveno) LT M8 já ty hodinky bytostně nesnáším ani vlastně nevím proč , ale musím národu sdělit, že na ruce vypadají dost dobře Upraveno 7. února 2011 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Jedu na alasku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 (upraveno) gas-Ahaaa tak uz vieme kde su... Upraveno 7. února 2011 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Jedu na alasku svět se posral - jeden prodává omegu aby koupil rolex a druhej kupuje omegu aby n....l rolex nicméně k věci - jeť třeba do ***ele - to jsem napsal i lolohovi předvčírem gratuluju, jsou famózní a má slabá mysl nepobírá proč je džaret prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky