Cyril Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Cely vikend PAM 311. Jsou fakt super. :-) Poslano z ajfouna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Těším se na večer :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 S detmi na hristi a El Primero na ruce. Nebe je sedive, ale jinak je docela prijemne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 S detmi na hristi a El Primero na ruce. Nebe je sedive, ale jinak je docela prijemne. Sent from my iPhone using Tapatalk no nával tam zrovna není ... doufám, že jste se dobře oblékli ... slunce v duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Skoro by si rekl, ze si kupuju novy casomerice jen proto, abych zmeril jak jsou (ne)presny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 no nával tam zrovna není ... doufám, že jste se dobře oblékli ... slunce v duši To máš pravdu, byli jsme tam jediní blázni. Ale chtěl jsem je i v tento zamračený den trochu vyvenčit, aby neseděli celý den na zadku..Ale vážně: až na to světlo resp. tmu, je v Liberci docela příjemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) To máš pravdu, byli jsme tam jediní blázni. Ale chtěl jsem je i v tento zamračený den trochu vyvenčit, aby neseděli celý den na zadku..Ale vážně: až na to světlo resp. tmu, je v Liberci docela příjemně. u nás to vypadá, že se příroda rozhoduje jestli pokračovat s létem, nebo začít podzim ... dnes se zatím ve vlákně neobjevil žádný hořící krb ... tak jsem v klidu Upraveno 15. září 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Nero, nerad Ti kazím radost, ale já zatápím už od rána - fotka už tady je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Skoro by si rekl, ze si kupuju novy casomerice jen proto, abych zmeril jak jsou (ne)presny Tak to už musíš být konečně spokojený, ne? 0,2 s/day už ujde ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Nero, nerad Ti kazím radost, ale já zatápím už od rána - fotka už tady je... chlapci, ja jsem jeste nezavrel okna, ktere mam pootevrene od jara. o zadnem topeni jeste nemuze byt ani reci, neprivolavejte tu zimu predcasne!!! Tak to už musíš být konečně spokojený, ne? 0,2 s/day už ujde ne? jojo, skoro jak digitalky JLC na vrtici davaji +0.3s/d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Těším se na večer :-)Pekna trojkombinace :-), parádní raselinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Nero, nerad Ti kazím radost, ale já zatápím už od rána - fotka už tady je... musím se přiznat ... ta flaška a vidina příjemného večera mně natolik zaujala, že jsem si toho krbu ani nevšiml ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 vcera dnes a zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 vcera dnes a zitra přidej Honzo i zbytek týdne ... ať se nemusíš otravovat s focením přes týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) tolko ruk nemas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2013 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Modré Milgausy, zel a černé suby jsou nádherné, ale není to už jinak trošku nuda? Ale klobouk dolů za takový kufřík - to už jsi i na Rolex fóru za chronomagora, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) To sibirnaya: perfektní výbava ! RLX nabízí milenku pro každou příležitost Upraveno 15. září 2013 uživatelem Rampelnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Modré Milgausy, zel a černé suby jsou nádherné, ale není to už jinak trošku nuda? Ale klobouk dolů za takový kufřík - to už jsi i na Rolex fóru za chronomagora, ne? Milgausy to nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky