sect Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Super hodinky, podle velikosti tipuju že to jsou Vláďovy........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Brutalny Glycine:-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 A ide sa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Konečně ...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 odjíždím do kolbenky a koukám, že slunce se tak akorát přehouplo přes les... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Pořád stejně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 vcera dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 ja dnes omega seamaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Když já nevím....mě se v poslední době zdaj všechny prezentovaný hodinky nějaký prťavý... tak ty jsou kruťácký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Když já nevím....mě se v poslední době zdaj všechny prezentovaný hodinky nějaký prťavý... to by uz kludne preslo ako podstavec pod poharik espressa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Taktéž dnes Seamastery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Big Freak SEIKO... právě jsem byl ve skladu... 8) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 (upraveno) 1965: Rolling Stones vydávají "Satisfaction" Upraveno 21. dubna 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 co to je za stary "krap" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 46let je na nic videt...Ale zespoda mam pruhled na cal.321 a to je "technology" jako prase. co to je za stary "krap" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 len zartujem. su fakt paradne !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Dik, taky se mi libi, öde te doby, co je mam nenosim nic jinyho. Az je mi lito je tolik tahat, jsou starsi nez ja. len zartujem. su fakt paradne !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 nato su aby ukazovali cas smutne tikanie v hodinkovom boxe by bolo nemiestne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Já teď nemám na ruce nic, ale dostal jsem od dědy starou Flexaretu, kterou dlouhá léta fotíval, tak si do ní za chvíli koupím film a zkusím pořídit pár fotografií. Moc se na to těším, tenhle fotoaparát šel vždycky mimo mě, tak to bude první seznámení s tímhle vintage strojem. Možná i nějaký starý hodinky zkusím cvaknout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Po dlouhe dobe ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky