tombed Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Kristian.nov, Hasňa: Chlapi dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Damasko a DM'S,to jde dohromady!ide ide, mam tu kombinaciu raad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Říkám si tohle pořád... jenže chronobundus cloumá... Ale i tak myslím, že tahle kombinace, jestli se něco nestane, mi už vydrží na furt... Chce to prostě mít ještě třetí kousek, kterej se bude točit... protože ještě není správnej čas, být na konci cesty...:-) Ale ano,ani jedny nejsou nesehnatelny,cesta je cil...to je ten duvod,proc sem chodim(e),ze?!Kdyby si tu pulka lidi koupila definitivni,muze se to tady do tejdne zhasnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Nemůže, protože by tu pořád ještě byla ta druhá polovina. Nemluvě o těch dalších, kteří stále průběžně přicházejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Ale ano,ani jedny nejsou nesehnatelny,cesta je cil...to je ten duvod,proc sem chodim(e),ze?!Kdyby si tu pulka lidi koupila definitivni,muze se to tady do tejdne zhasnout.Né, ještě pořád jsou tady offtopic vlákna A abych nebyl tak úplně offtopic, tak přidávám jednu aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Né, ještě pořád jsou tady offtopic vlákna Abych nebyl tak úplně offtopic, tak přidávám jednu aktuální Offtopic vlakna snad ne...co to tam trápíš v pekáči?To je pštroooooos,nééé?hodinky máš hezký... Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Offtopic vlakna snad ne...co to tam trápíš v pekáči?To je pštroooooos,nééé?hodinky máš hezký...Děkuji Je to fakt choroba To v tom pekáči schválně hned neprozradím, je to novinka a experiment i pro mě Nějak mi hapruje odesílání, tak fotku znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 nebude to něco z nový kuchařky od Vláďi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 nebude to něco z nový kuchařky od Vláďi? To fakt ne, ale vizuál jsem odflákl, o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matko Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Skončila doba kovová, nastává doba kožená... aspoň na čas:-) Moc pekny par! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matko Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Super fotka. Tiez velmi pekna fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matko Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 PP Tie som tu snad este nevidel. Tie patria do zvlast vlakna "high-end" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matko Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Díky, bohužel zřejmě jediný důvod, proč budu muset vyměnit můj Samsung G SII za novší tel. je, že nejsem schopen udělat jednu jedinou hezkou fotku.Tahle jim totiž dost křivdí. Haha, presne tak, zasluzia si aspon iP6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Everydaycarry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matko Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 to je paráda. Kam na ty kusky chodíš? Tak obcas na nieco mimo CHM natrafim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Dobré kancl ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matko Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Moc pěkné, jak jsou velké? ------------------------------ Já furt R EXP. II.(jsem v myčce, kdyby to někdo náhodou nepoznal) Dakujem, tiez moc pekne. Case je 35x35. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Dobre slunne ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Dakujem, tiez moc pekne. Case je 35x35.To je slušné.Napiš mi prosím název modelu. ------------------------------------------------ Kolik je vlastně hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky