Skalamander Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 tak nějak to je - začínalo to devítkou Tak to je v pohodě, to moje Seiko 5 taky
Micey Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 tak nějak to je - začínalo to devítkou Jo, doufal jsem že se vejdou:) Já už dlouho pokukuju po těch levnejch Anantách bez Spring drivu, těhlech. Pouzdro a tah budou nejspíš úplně stejný, žejo? Myslim že je v Koscomu maj za 55, což mi přijde jako fajn cena.. Teda ve srovnání s tim co tam jinak za 55 pořídíš
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Jo, doufal jsem že se vejdou:) Já už dlouho pokukuju po těch levnejch Anantách bez Spring drivu, těhlech. Pouzdro a tah budou nejspíš úplně stejný, žejo? Myslim že je v Koscomu maj za 55, což mi přijde jako fajn cena.. Teda ve srovnání s tim co tam jinak za 55 pořídíš tyhle tam myslím nemají - mají tam spb019 48590 a spb015 53990
Micey Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 tyhle tam myslím nemají - mají tam spb019 48590 a spb015 53990 Bych přísahal že jsem je tam viděl.. ty retrográdní tam maj určitě, ale zase na kůži. Se tam snad skočim podívat a poslintat je, nebo co:)
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Bych přísahal že jsem je tam viděl.. ty retrográdní tam maj určitě, ale zase na kůži. Se tam snad skočim podívat a poslintat je, nebo co:) hele je to možný - já jsem šel po SD a tohle jsem moc nevnímal
wave ceptor Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Moc krásné jsou ty Seika podle mne to nej co jsem zde na foru viděl. Takové hodinky bych si nechal líbit, ale jsou bohužel mimo moji cenovou skupinu.
tombed Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 neska seiko Ypouši máš bezva džíny, jak tam nacpeš ty koule, co máš z nás největší? jo, a to co vypadá z boku jako katana taky není k zahození
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Ypouši máš bezva džíny, jak tam nacpeš ty koule, co máš z nás největší? jo, a to co vypadá z boku jako katana taky není k zahození koule nekoule tady máš ještě jednu dáfku
Frantik Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Sem si taky objednal Seika na léto, a hezčí Ale je fakt, že kilo nestály!
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Sem si taky objednal Seika na léto, a hezčí Ale je fakt, že kilo nestály! taky seš větší mazák (podle čísla)
Peta-Biker Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Tomu 2metrovýmu tombedovi, co neumí řídit, tak tomu fotky pošleš a mi ne - notorickému stahovači obrázků. Jsem se n....l jako
Frantik Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 taky seš větší mazák (podle čísla) neboj, až tady budeš dýl, budeš stejne chytrej a uvážlivej, jako já............
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Tomu 2metrovýmu tombedovi, co neumí řídit, tak tomu fotky pošleš a mi ne - notorickému stahovači obrázků. Jsem se n....l jako omlouvám se , až potkáš čahouna tak ho klidně nakopni - a řekni mu to ti posílá ypo
tombed Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 fakt je to pěkné... já mám dneska vytuněné Alpinisty, když jsme na té východní vlně, půjčené od Viktora, dostali jsme do do dalšího levelu a půjčujeme si je... zatím teda jen hodinky na skle nejsou šmouhy, ale je odraz mraků v AR
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) fakt je to pěkné... já mám dneska vytuněné Alpinisty, když jsme na té východní vlně, půjčené od Viktora, dostali jsme do do dalšího levelu a půjčujeme si je... zatím teda jen hodinky na skle nejsou šmouhy, ale je odraz mraků v AR no --- tak si tak říkám se seikem si sem vlezl a ........ Upraveno 7. května 2010 uživatelem SukHoi
Peta-Biker Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 prdlajz - přišel jsi s nějakým kalašnikovem
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 prdlajz - přišel jsi s nějakým kalašnikovem ne ne ten jsem si chtěl koupit - škoda, že jsem to neudělal a netáhnul do p....e
tombed Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) no --- tak si tak říkám se seikem si sem vlezl a ........ neboj v LDN ti je stejně ukradnou, ze šuplete nebo rovnou z ruky... prdlajz - přišel jsi s nějakým kalašnikovem z kalašnikovem ne, pohrozil jsem tebou, že se splaší kladiva Upraveno 7. května 2010 uživatelem tombed
Peta-Biker Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) Já jsem slabší kousek,Tomášku, to bys měl vědět a navíc klidnej Ti řeknu, má je šuhaj moc pěkný, co - ty antény. Upraveno 7. května 2010 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) **moderátoři promažte tu ty pindy o ničem - thx Upraveno 7. května 2010 uživatelem SukHoi
Doporučené příspěvky