Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Já myslím, že dlubix měl možná spíše než nadšení na mysli to opakované "vynucování" si potvrzení od druhých, že ty jeho hodinky jsou ty nejhezčí z nejhezčích. Byť tam tedy vždycky narval ten mrkající emotikon...

Hele, pánové, rád to píšu, jsou to nejdokonalejší hodinky, pro mě a odpovidat nic nemusíte!!! ;-) :-P

Odesláno

Já myslím, že dlubix měl možná spíše než nadšení na mysli to opakované "vynucování" si potvrzení od druhých, že ty jeho hodinky jsou ty nejhezčí z nejhezčích. Byť tam tedy vždycky narval ten mrkající emotikon...

Ale jo, tomu rozumím. Narážel jsem spíš na to, že jsem do představení svých nových hodinek taky napsal, že jsou nejlepší  :D

Odesláno

Tak každému se zdají svoje hodinky NEJ, hlavně po tom co tady každy na foru zažije. Ale psát to ke každé foto. :clap:

Odesláno

Už bych se měl jít léčit. Odpoledne Milisovi a Kubsonovi brečím do telefonu, že chci všechno prodat, koupit si jedny rolexy nebo eterny kontiki royal a mít klid a večer si jen tak cvičně přeházím pár řemenů, vezmu knížku a nasadím si pilotky. Tohle není normální 

post-1551-0-13607200-1421785500_thumb.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

eterny kontiki royal a mít klid

attachicon.gifIMG_0890.JPG

stačí přibrzdit v našem vašem šopu   :)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

stačí přibrzdit v našem vašem šopu   :)

já o nich vím a bojím se tam vlízt

Návštěvník YPO
Odesláno

já o nich vím a bojím se tam vlízt

to se nedivím ... je to totiž přesně "to akorát" co člověk potřebuje 

Odesláno

Filip.J: Ty Eterny ze včerejška (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/page-3556#entry1339978) jsem měl kdysi po dědovi, ještě jsem s nima chodil na základku. Otec měl ty stejné, někdy v 60 letech je dotáhnul kdesi z Egypta (nebo po cestě jak se vracel někde dvoje koupil). Hezká vzpomínka :)

No, tak já mám vzpomínku "jenom" na jednoho zdejšího člena, co jsem se s ním ani neviděl, posílal mi je poštou - ale taky je to fajn vzpomínka :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...