onney Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 A máš je natažený? jinak velice pěkné čekal jsem, že to někdo napíše :-))))) Jinak díky za pochvalu. Mám je moc rád. Obecně potápky od Seika můžu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 to: Locque - to mne mrzí, že jsem Tě předběhl...ale na PPK se rád podívá každý...klasika všech klasik futrál :-)a na hodinky ovšem také....tak so sem přihraj....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 to: onney - tady vidíš, jak je vše relativní....tobě nyní čas neutíká....a já vzpomínám na státnice, kdy se mi pár minut na přípravu nějak záhadně smrsklo do jedné vteřiny temnoty a nicoty a prázdnoty.....takže jak pravíme my v Praze: carpe diem....ať už je jakýkoli... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 to: onney - tady vidíš, jak je vše relativní....tobě nyní čas neutíká....a já vzpomínám na státnice, kdy se mi pár minut na přípravu nějak záhadně smrsklo do jedné vteřiny temnoty a nicoty a prázdnoty..... takže jak pravíme my v Praze: carpe diem....ať už je jakýkoli... ano, to je opravdu tradiční pražské přísloví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Nějaký automatický vintage diversky od Seiko, nosím je tak měsíc a už jsou dojebaný až běda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 to: Locque - to mne mrzí, že jsem Tě předběhl...ale na PPK se rád podívá každý...klasika všech klasik futrál :-) a na hodinky ovšem také.... tak so sem přihraj....:-) Adekvátní hodinky k PPK mi přistanou zítra, tak ještě vydrž. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 dobře...najdu doma něco k čézetě :-)zkusím manželky dědu a jeho alá pilot Primky...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 dobře...najdu doma něco k čézetě :-) zkusím manželky dědu a jeho alá pilot Primky...:-) Kombinací by se našlo dost. Třeba Steinharty a Parabellum. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 ajo....a vrchol je U-BOAT a DESERT EAGLE.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 ajo....a vrchol je U-BOAT a DESERT EAGLE.... Pravda. Nenositelný hodinky a nenositelná zbraň :-) Pokud nejsi Arnold před dvaceti lety :-) Zajímavá kombinace by byla i Vodolazy a Dragunov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 teď se vezu na subinčí vlně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 pěkná subinka....móc pěkná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 (upraveno) přišel čas večerního běhu....CASIO PATHFINDER....mám u domu hluboký les...cca 500x200m...čas zapnout kompas :-) Upraveno 12. června 2010 uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Dnes kus "železa" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Traser je vážně kus železa.....dlouho mi jedny sloužily.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Jedna včerejší od vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Tak přidám ještě jednu od vody. Z denšní procházky kolem zpola vypuštěné Hostivařské přehrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Dnes trochu retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 moc hezké Longines..klasika...snad sen každého....gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 vcera, dnes aj zajtra.. omega PO. Obojstranny antireflex je uzasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky