Harwey Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 anadigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ještě jedna, než půjdou zpátky do trezoru. škoda že jsme se pak už na SEWu minuli, nevím kam ses poděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 rekl bych owg, kdybych porad netouzil po tech modrobilejch ;-) odeslano z eteruHele já budu první, kdo tě podpoří, jdi do toho tuningu- zaprvé bych to chtěl vidět a za druhý budeš první zdejší frajer, co na to má koule...akorát tý záruky by byla škoda (teda pokud to neplánuješ páchat přímo u Dušáka v servisu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Dnes jsem potkal robota, vice toho je tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79352-tanovo-toulani/page-22&do=findComment&comment=2014854 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Hele já budu první, kdo tě podpoří, jdi do toho tuningu- zaprvé bych to chtěl vidět a za druhý budeš první zdejší frajer, co na to má koule...akorát tý záruky by byla škoda (teda pokud to neplánuješ páchat přímo u Dušáka v servisu) ja taky hlasuju pro tuning:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 kdybych modoval tyto, tak bych to urcite nechal na AD, jenomze tyto to urcite nebudou, bylo by mi to litovydavam se cestou servisnich dilu a postavim si je, jeste chvilku pockam, jestli nesezenu nejake v horsim stavu, u kterych mi to vadit nebude, ale to jenom z toho duvodu, ze je fakt docela problem sehnat strojek (shanim uz dlouho 861 nebo 1861) za nejakou rozumnou cenu (tak do 25k max), jinak vse ostatni bych mel na pockani da se rict. ono za novy case dam 29k, za dial s ruckama a s lunetou 25k.sehnat tak moony za 60k pro me ideal a nereseim :-) Hele já budu první, kdo tě podpoří, jdi do toho tuningu- zaprvé bych to chtěl vidět a za druhý budeš první zdejší frajer, co na to má koule...akorát tý záruky by byla škoda (teda pokud to neplánuješ páchat přímo u Dušáka v servisu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Hodinky po dědovi, než je odnesu na generálku. Pak jim vyberu nějaký pěkný řemen a to bude parády! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Želvy na canvasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 1000 ft - Háčka do dažďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Začínají si mě získávat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 škoda že jsme se pak už na SEWu minuli, nevím kam ses poděl...To je z toho vašeho zběsilého útěku před Ondrou Berkusem... Odcházel jsem někdy po 5., ale co jste odešli, tak jsem vás už ani nezahlídnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Hodinky po dědovi, než je odnesu na generálku. Pak jim vyberu nějaký pěkný řemen a to bude parády! IMG_20171023_142552.jpgSiwi, už se těším jak budou vypadat po generálce, určitě je s nimi spojeno řada hezkých vzpomínek.Edit: já mám dvoje po mamince, na jedněch mi tu nenechali niť suchou, ale to mi je jedno, mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Gruppo Gamma paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 To je z toho vašeho zběsilého útěku před Ondrou Berkusem... Odcházel jsem někdy po 5., ale co jste odešli, tak jsem vás už ani nezahlídnul. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Včerejší barvy podzimu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Mám je rád.Mám seznam šesti hodinek, co ještě chci:) A tyhle jsou na prvním místě.. Jak jsou prosím veliký? Lug2lug Jestli se nepletu, jsou to 44-ky..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 ..AIRMAN.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky