Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

podvecerni idylka. me teda na ty kytky moc neuzije, no, zato draha polovicka se v tom ocividne vyziva. a kryska je tak voskliva, az je pekna..

Posted Image

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Skusím hádat. Aviatická pouť Pardubice, Avenger a Steinhart ?

and the winner is...... Stýf. Je to tak. :)
Odesláno
:gunsmilie: to jo.. Mě nějak ta móda šití řemenů ze starejch brašen, sumek a z kůže ze zad mrtvý tety míjí. Ale nenech se rozhodit :cheers: Jen by mě ještě zajímalo jak je to pohodlný?
Odesláno

když jsou hodinky na kůži, tak kožený tenisky :smile_anim:

za mna dobre :)

Spíš kvalita zpracování...rozstřepené hrany, na pohled nevábný (pro mě). Z čeho je udělaný?

vintage ammo, podle autora, neboli staré kožené sumky k SA-58, jestli jsem to správně pochopil...

ocuj, poriadny AMMO strap ma byt rozstrapkany vsade :gunsmilie:

no a robene je to z tohoto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pokud se nepletu tak je to ,,jankořemen" a je to swiss ammo brašna někdy z 50.let,je to tak schválně a vůbec to nevypadá špatně v realu.Abych nebyl mimo mísu tak dnes taky na kůži od ,,janka".

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

kdojinej: je to naprosto v pohodě, ta kůže sama o sobě je velmi měkká a příjemná, každému se líbí něco trochu jiného a po řemenu ze zad mrtvé tchýně by možná byla rvačka :cheers:

no vida, tak jsem se mýlil ve zdroji materiálu :crying_anim02: jankoxxx :notworthy:

a druhá strana...

Odesláno (upraveno)

funf5 ta kozka je brutalna :smile_anim:

Odbehane a tento sportesterovy agregat slape jedna radost :oneeyed02:

Upraveno uživatelem Bull is Bull
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...