darcerap Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Přátelé snad mě neukamenujete. Seiko 5 maj sice své vlákno, ale je to tak širokej pojem, že jsem si dovolil založit téma s nástupci SKX. ,,Král je mrtev, ať žije král!´´ Přiložím pár svých fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Můžu sem i s těma bez lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 20. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 před 15 hodinami, Emiliano napsal: Můžu sem i s těma bez lunety? Jsou moc krásný přesto bych zde udržoval jen linií modelu s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 20. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 před 7 hodinami, Chronoagit napsal: A limitky sem patří, nebo je taky kapitola sama pro sebe? Aktuálně dost překvapily Street Fighter, nějaké info tady a Seiko k tomu má povedenou prezentaci. Jinak @darcerap, na tom natu vypadají dost dobře. Určitě limitky taky všechno kolem tohoto modeluu. Díky moc za upozornění a připomenutí, četl jsem to teď všude a úplně jsem to tady zapomněl dát Takže pánové a dámy tady jsou nová limitovaná edice street fighter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 před 4 hodinami, darcerap napsal: Jsou moc krásný přesto bych zde udržoval jen linií modelu s lunetou OK, rozumím. Tak teda jedny s otočnou lunetou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 20. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 před 2 hodinami, Harwey napsal: před 2 hodinami, Emiliano napsal: OK, rozumím. Tak teda jedny s otočnou lunetou... Nádhera pánové!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Ta limitka je bezvadná, ty nelimitky co mám v hodinkovnici se mi hned líbí ještě o kousek víc ;o) jinak to pouzdro 5KXkám sluší, o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 U mě se nejedná o žádného nástupce SKX, takže král je mrtev a rod vymřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 15 hodinami, geometr napsal: U mě se nejedná o žádného nástupce SKX, takže král je mrtev a rod vymřel. Ale no ták hatery tady moc nechcem Nepopřeš to že budou taky legendární.... už teď jsou tisíce MODu na tenhle model a uživatelé je zbožňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 17 hodinami, Datel napsal: Ta limitka je bezvadná, ty nelimitky co mám v hodinkovnici se mi hned líbí ještě o kousek víc ;o) jinak to pouzdro 5KXkám sluší, o tom žádná Mě se nejvíce z limitek líbí asi to avokádo. To je fakt vymazlený. Šílená škoda je že nemají nějakej model co má ciferník jako želvy save the ocean. Ty vlny jsou důvod proč si je koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Před hodinou, darcerap napsal: Mě se nejvíce z limitek líbí asi to avokádo. To je fakt vymazlený. Šílená škoda je že nemají nějakej model co má ciferník jako želvy save the ocean. Ty vlny jsou důvod proč si je koupím ty jsou rastafariánské, úplně vidím ty vlnící se konopné lány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 1 hodinou, darcerap napsal: Ale no ták hatery tady moc nechcem Nepopřeš to že budou taky legendární.... už teď jsou tisíce MODu na tenhle model a uživatelé je zbožňují. To není hate, ale můj stručný skromný názor A pakliže by měly být nástupce, jakože si opravdu myslím, že nejsou, pak jde o příšerný downgrade. Nicméně, pokud se někomu líbí a oprostí se od podoby s potápkami SKX, proč ne. A třeba právě mimo jiné ta hromada modifikací je rozdíl oproti SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Nastupca SKX to nie je, legendarne nebudu urcite. Na zaciatku sa mi vobec nepacili, rozne fonty, chcel som ich ale vyskusat, tak mam zelene. To, ze ich je milion farieb a modov je tiez na povazenie. Rozne verzie aby si mohol vybrat kazdy, ale s cenou to uz take ruzove nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 No já právě tu hromadu modifikací vnímám jako jeden z podstatných rozdílů oproti SKX. Jsou to zkrátka hodinky pro trochu jiné publikum A možná si díky tomu spoustu příznivců najdou. Cena? No to je otázka, jestli to nebude překážka oproti módním šmukům. Jinak, že to bude legenda alá SKX si zatím taky nemyslím, ale čas ukáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 5 minutami, geometr napsal: No já právě tu hromadu modifikací vnímám jako jeden z podstatných rozdílů oproti SKX. Jsou to zkrátka hodinky pro trochu jiné publikum A možná si díky tomu spoustu příznivců najdou. Cena? No to je otázka, jestli to nebude překážka oproti módním šmukům. Jinak, že to bude legenda alá SKX si zatím taky nemyslím, ale čas ukáže. Ok pojďme si to probrat za mě teda SKX jediný výhoda je DIVERs ISO jinak fakt nevím co Ještě můžu zmíňit to kovové dýnko které mi přijde daleko hezčí. A luneta s luminiscenčním bodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 (upraveno) No vidíš, to jsou třeba tři věci, které dělaly SKX SKX. Jinak někde jsme si tu o tom už psali, když tyhle "SK5 / 5KX" spatřily světlo světa. Upraveno 21. srpna 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 18 minutami, geometr napsal: No vidíš, to jsou třeba tři věci, které dělaly SKX SKX. Jinak někde jsme si tu o tom už psali, když tyhle "SK5 / 5KX" spatřily světlo světa. To sice jo ale for real potřebuješ divery? Já beru 5tky dovody nonstop není problém... Dýnko stejnak nevidím a luneta s bodem jo to mě sere ale zase to nevyužiju absolutně vůbec. Na druhou stranu TEN NÁDHERNÝ DESIGN byl zachován a strojek upgradován a o to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 (upraveno) O tom snad debata nebyla, ne, jestli potřebuješ opravdu potápky? Já mám za to, že to prostě nástupci SKX nejsou. A součástí nádherného designu byl právě třeba lumi bod a plné dýnko. Takže SKX divery už prostě nejsou / nevyrábí. Tohle jsou, jak máš správně v názvu, už jen nějaké Seiko řady 5 Sports, u mě třeba tuctové, to je pro mě celý. Ne nástupci SKX. Kdo chce dneska od Seika něco v podobném stylu jako SKX (v Asii se ovšem ještě koupit dají), tak může asi sáhnout třeba po želvách (třeba já bych to udělal, jinej ne a líbí se mu ten tvar těhle pětek a nehledá styl echt potápek alá SKX). A jinak upgrade strojku mohli provést bez downgrade designu, asi nechtěli, neměli důvod, vyhodnotili, že tyhle 5 budou lépe prodejné, o to nejspíš jde. Víc už k tomu tak nějak nemám. Upraveno 21. srpna 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 No, s tím upgradem strojku bych to taky moc nepřeháněl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se