Zdenek1307 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 47 minutami, Arthur N. napsal: jsou lehke jak pirko Jsou krásný... tak je mám na dlouhém seznamu
Návštěvník YPO Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 54 minutami, Arthur N. napsal: jsou lehke jak pirko Ta váha je super. Nechápu proč neorámují i to datové okno, když to umí. Hned by to ty hodinky nakoplo trochu jinam.
Arthur N. Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Před hodinou, YPO napsal: Ta váha je super. Nechápu proč neorámují i to datové okno, když to umí. Hned by to ty hodinky nakoplo trochu jinam. To je fakt a vedle toho dat na trojku vyraznejsi lumi bod a ne takovou bludicku, ale radost mam furt 1
Kamil.K Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna lumibodem mezi datovým oknem a armovákem by to podle mě pos*ali. Okno ale orámovat mohli,...ovšem i tak jsou to pěkné hodinky! ...já mám jejich většího ocelového předchůdce ref. C013.407.11.041.00: 1
FantasticFabio Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 6 minutami, Arthur N. napsal: Jsou fakt supr! Takže užívej!!! Když já víc prahnu po GMT ….. kdybys měl GMT , tak bych ti je děsně záviděl !!!! Asi bych se dokázal i sžírat závistí ! 1
cityfly Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna @Arthur N. jakou barvu má prosím luneta? Z produktových fotek mě vždycky přišel ciferník a luneta do hněda, ale z tvých fotek je spíš šedá je to tak?
Arthur N. Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Právě teď, cityfly napsal: @Arthur N. jakou barvu má prosím luneta? Z produktových fotek mě vždycky přišel ciferník a luneta do hněda, ale z tvých fotek je spíš šedá je to tak? hele jsem barvoslepej, ale trochu té hnědé tam je, spíše světlá, možná už je vyblitá ze sluníčka, nevím
Arthur N. Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna V 25. 4. 2025 v 10:49, Arthur N. napsal: jsou lehke jak pirko teď mi to docvaklo - rok založení 1888 a moje váží 88g, to je jasné znamení, že jsou ty šedivky navždy 1 1
LitronicBR Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Otázka pre majiteľov hodiniek ktorý ich majú už nejaký ten rok. Ako je to s odolnosťou hliníkovej lunety? Nie je náchylná na poškrabanie? Ďakujem za odpoveď.
tr0t3l Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Mám ich od 3/23 a mám na nej jednu bodku zhruba na osmičke, inak je čistá. Ale zase striedam približne 10 hodiniek, neviem ako by vyzerala keby som ich nosil 2 roky denne.
Arthur N. Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července presnost je perfektni a od 30.5 do 17.7. delaji uzasnych +2,2s/den a to stridam X hodinek denne 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se