Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 47 minutami, Arthur N. napsal:

jsou lehke jak pirko🪶

IMG_20250425_104756861_HDR.jpg

Jsou krásný... tak je mám na dlouhém seznamu 😀

Návštěvník YPO
Odesláno
před 54 minutami, Arthur N. napsal:

jsou lehke jak pirko🪶

Ta váha je super.

Nechápu proč neorámují i to datové okno, když to umí. Hned by to ty hodinky nakoplo trochu jinam.

Odesláno
Před hodinou, YPO napsal:

Ta váha je super.

Nechápu proč neorámují i to datové okno, když to umí. Hned by to ty hodinky nakoplo trochu jinam.

To je fakt a vedle toho dat na trojku vyraznejsi lumi bod a ne takovou bludicku😒, ale radost mam furt 😂

• Dát hlas 1
Odesláno

lumibodem mezi datovým oknem a armovákem by to podle mě pos*ali. Okno ale orámovat mohli,...ovšem i tak jsou to pěkné hodinky!

...já mám jejich většího ocelového předchůdce ref. C013.407.11.041.00:

19519.webp

• Like 1
Odesláno
před 6 minutami, Arthur N. napsal:

IMG_20250425_142229850.jpg

Jsou fakt supr! Takže užívej!!!

Když já víc prahnu po GMT ….. kdybys měl GMT , tak bych ti je děsně záviděl !!!! Asi bych se dokázal i sžírat závistí ! 😁 

• Dát hlas 1
Odesláno
Právě teď, cityfly napsal:

@Arthur N. jakou barvu má prosím luneta? Z produktových fotek mě vždycky přišel ciferník a luneta do hněda, ale z tvých fotek je spíš šedá je to tak?

hele jsem barvoslepej, ale trochu té hnědé tam je, spíše světlá, možná už je vyblitá ze sluníčka, nevím

Odesláno
V 25. 4. 2025 v 10:49, Arthur N. napsal:

jsou lehke jak pirko🪶

IMG_20250425_104756861_HDR.jpg

teď mi to docvaklo - rok založení 1888 a moje váží 88g, to je jasné znamení, že jsou ty šedivky navždy🤣❤️

• Like 1
  • Haha 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Otázka pre majiteľov hodiniek ktorý ich majú už nejaký ten rok. Ako je to s odolnosťou hliníkovej lunety? Nie je náchylná na poškrabanie? Ďakujem za odpoveď.

Odesláno

Mám ich od 3/23 a mám na nej jednu bodku zhruba na osmičke, inak je čistá. Ale zase striedam približne 10 hodiniek, neviem ako by vyzerala keby som ich nosil 2 roky denne.

• po měsíci...
Odesláno

presnost je perfektni a od 30.5 do 17.7. delaji uzasnych +2,2s/den a to stridam X hodinek denne😂

IMG_20250717_205701895.jpg

Screenshot_20250717-205753.png

• Dát hlas 3
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...