Stepino Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 (upraveno) kalibr 11 je zacatek legendy, v podstate jsou oba stejne az na frekvenci kmitu, cal 12 ma vyssi. pry mely byt odstranene nektere neduhy, ale nevim ktere. pak je rozdil vizualni, kde cal 11 ma sedivou barvu a cal 12 ma zlutou barvu. samozrejme je to dano materialem. jinak hodne stesti pri hledani. EDIT: jinak prozkoumej stranky www.onthedash.com je tam srovnani, spousta informaci, spousta ruznych modelu behem produkce Autavii, je tam i odkaz na prodejni forum www.chronocentric.com ale protoze tam jsou lidi kteri o hodinkach vedi dost tak je neprodavaji pod cenou, ale zase byva dobry stav. Upraveno 11. června 2009 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Dakujem idem hladat ale asi sa zameram na tu 12 iba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Tak sa pridavam aj ja do zastupu stastnych vlastnikou tychto nadhernych hodiniek. Podarilo sa mi ich vydrazit minuly tyzden na eBay. Ide o model HEUER AUTAVIA 11630 Tachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Upřímná gratulace, jsou to naživo nádherné hodinky, mám je rovněž, ale nejsou v tak pěkném stavu jako ty tvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Tak toto je jeden z nejhezcich modelu, gratuluju, muzu se zeptat jak vysoko se vysplhaly ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ked vam to napisem ani neuverite ) 1097Eur. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=140327009093 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 superkauf......gratuluju,Autavie můžu.......!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ked vam to napisem ani neuverite ) 1097Eur. To je pekna cena, na to v jakem vypadaji stavu, uz je mas doma ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ano dnes mi dorazili do prace a hned som ich posadil na ruku a tesim sa z nich. Nazivo su este uzasnejsie ako na fotkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ano dnes mi dorazili do prace a hned som ich posadil na ruku a tesim sa z nich. Nazivo su este uzasnejsie ako na fotkach. Zkus udelat nejake fotky do kalendare, budu pro ne hlasovat, pokud budou trochu slusny. Fakt moc pekne, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 (upraveno) Samozřejmě gratuluju a musím říct, že máš neuvěřitelný štěstí na lunetu. Je v parádním stavu. Stejně tak další šťastný majitel Autávií, který je zatím v anonymitě měl štěstí na kus s lunetou ve výborném stavu. Cena je, myslím, také "horázná" ... Minimálně s ohledem na stav. A rozhodně lepší než třeba na týhle stránce, kde chtěj za Heuery celkem řachy. A smlouvat nechtěj... Kdysi jsem to zkusil edit: ještě mě napadá, že už bysme skoro mohli dát nějakej "Autavia positive" sraz, co? Upraveno 26. června 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 No sraz by bol celkom fajn teda ak by to bolo v Brne to mam naskok s Bratislavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 fakt krása....Autavie jsou jedny z mála mechanik,které chci....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Ty jsou nádherný, tahle variace se mi líbí nejvíc. Velká gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 No dakujem mne sa velmi pacia ale este strasne chcem aj tu variantu co ma Kalifx. Tak som dnes pisal jeziskovy ze ak by mu to nevadilo tak by mohol nejake nechat pod stromcekom . Ale neviem kedze mam spadnute este na jedny rolady ze ci uzna ze este potrebujem surne aj tieto druhe autavie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Gratuluji! Už jsem to psal, že Autavie jsou jedny z nejhezčích (civilních ) hodinek. Mně osobně se nejvíce líbí model s bílým ciferníkem (HEUER Autavia "Jo Siffert"), ale tyto jsou také moc hezké. Zdroj/Source: Ernesto Molina, http://www.chronocentric.com/forums/chronotrader/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 No tak pridam par dnes narychlo cvaknutych fotiek uz aj na remienku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 (upraveno) zdr: Bože, to je krááááása , čepice až ke kolenům Upraveno 27. června 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Dakujem. Su uzasne mam z nich nesmiernu radost. Zajtra bude viacej casu tak skusim urobyt nejake zaujimave foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Samozřejmě gratuluju a musím říct, že máš neuvěřitelný štěstí na lunetu. Je v parádním stavu. Stejně tak další šťastný majitel Autávií, který je zatím v anonymitě měl štěstí na kus s lunetou ve výborném stavu. Trochu šťastnej, trochu nešťasnej, ale každopádně to jsou hodinky, který maj asi největší charisma ze všech těch chronozázraků na mý chronopoličce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se