Přejít na obsah

Kolik je tu majitelů Autávií?

Kalifx

Doporučené příspěvky

kalibr 11 je zacatek legendy, v podstate jsou oba stejne az na frekvenci kmitu, cal 12 ma vyssi.

pry mely byt odstranene nektere neduhy, ale nevim ktere. pak je rozdil vizualni, kde cal 11 ma sedivou barvu a cal 12 ma zlutou barvu.

samozrejme je to dano materialem.

jinak hodne stesti pri hledani.

EDIT:

jinak prozkoumej stranky www.onthedash.com

je tam srovnani, spousta informaci, spousta ruznych modelu behem produkce Autavii, je tam i odkaz na prodejni forum www.chronocentric.com

ale protoze tam jsou lidi kteri o hodinkach vedi dost tak je neprodavaji pod cenou, ale zase byva dobry stav.

Upraveno uživatelem Stepino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 188
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

Samozřejmě gratuluju a musím říct, že máš neuvěřitelný štěstí na lunetu. Je v parádním stavu. Stejně tak další šťastný majitel Autávií, který je zatím v anonymitě :) měl štěstí na kus s lunetou ve výborném stavu. Cena je, myslím, také "horázná" :)... Minimálně s ohledem na stav. A rozhodně lepší než třeba na týhle stránce, kde chtěj za Heuery celkem řachy. A smlouvat nechtěj... Kdysi jsem to zkusil :)

edit: ještě mě napadá, že už bysme skoro mohli dát nějakej "Autavia positive" sraz, co? :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

No dakujem mne sa velmi pacia ale este strasne chcem aj tu variantu co ma Kalifx. Tak som dnes pisal jeziskovy ze ak by mu to nevadilo tak by mohol nejake nechat pod stromcekom ;). Ale neviem kedze mam spadnute este na jedny rolady ze ci uzna ze este potrebujem surne aj tieto druhe autavie ;).

Odkaz ke komentáři

Gratuluji! armata_PDT_37.gif

Už jsem to psal, že Autavie jsou jedny z nejhezčích (civilních :thumbsup_anim: ) hodinek. Mně osobně se nejvíce líbí model s bílým ciferníkem (HEUER Autavia "Jo Siffert"), ale tyto jsou také moc hezké.

hajs1ie0.jpg

Zdroj/Source:

Ernesto Molina, http://www.chronocentric.com/forums/chronotrader/

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě gratuluju a musím říct, že máš neuvěřitelný štěstí na lunetu. Je v parádním stavu. Stejně tak další šťastný majitel Autávií, který je zatím v anonymitě :) měl štěstí na kus s lunetou ve výborném stavu.

Trochu šťastnej, trochu nešťasnej, ale každopádně to jsou hodinky, který maj asi největší charisma ze všech těch chronozázraků na mý chronopoličce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...